Pages

Friday, May 29, 2020

بستنی لیمو



با خودم گفتم من خیلی چیزا با لیمو درست کردم, فقط بستنی مونده که داره منو صدا میزنه. این بستنی رو من با لیموی سبز درست کردم, با لیموی زرد هم دقیقا همین دستور رو باید اجرا کنید.

روش تهیه که خیلی راحته, نیاز به پخت نیست و فقط لازمه همه چی رو با هم مخلوط کنیم.

برای درست کردن این بستنی چی لازم داریم :

خامه ۳۰ تا ۳۵ درصد ۲ پیمانه 
شیر عسلی ۳۰۰ گرم 
آب لیمو تازه ۱/۲ پیمانه 
رنده پست لیمو ۲ قاشق سوپخوری (یا ۱ قاشق سوپخوری عصاره لیمو)
رنگ خوراکی, زرد یا سبز (اختیاری)

Monday, May 25, 2020

کوکی گل مینا


خمیر این خوشمزه ها همون خمیری هست که چندتا کوکی دیگه هم باهاش پختم. روی اسمشون کلیک کنید به روش تهیه میرسید :
روش تهیه بیسکویت بهاری رو هم ببینید. میتونید به اون شکل هم آمادشون کنید.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی
عصاره وانیل یا بادام یا نارگیل 1،1/2 قاشق چایخوری (یا هر اسانس دیگه ای) یا رنده پوست یک پرتقال درشت 

کمی کنجد یا تخم خشخاش یا تخم خرفه 

Friday, May 15, 2020

نان شیرمال




اسم بهتری برای این نون پیدا نکردم واقعا, بافت و مزه بی نظیرش فقط نون شیرماله.

برای خمیر :
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری 
ارد حدودا ۲,۱/۴ پیمانه 
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
ماست پرچرب ۱/۳ پیمانه 
شکر ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد 
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 
کره ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ گرم)

برای رویه :
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
شیر ۱ قاشق سوپخوری 
کنجد, خاکشیر 

Wednesday, May 13, 2020

حلوای هویج



مواد اولیه :

هویج ۳۰۰ گرم
آرد ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده
پودر نارگیل, پودر پسته, گل سرخ برای تزیین 

Saturday, May 2, 2020

رول پرتقالی



عطر و مزه این نون حسابی پرتقالی و بی نظیره. با فیلینگ پرتقالی که قبلا دستورش رو گذاشتم چند برابر خوشمزه تر میشه.
این نون شیرین نیست و شکری که داخلش استفاده شده برای عمل اومدن مایه خمیر هست. برای شیرین شدن نون تا ۱/۳ پیمانه شکر میتونید اضافه کنید.

برای خمیر :
مایه خمیر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری 
ارد ۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری 
شیر ولرم ۱/۴ پیمانه 
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
کره ۲ قاشق سوپخوری 
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری 
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 

برای رویه :
سفیده تخم مرغ ۱ عدد 

برای فیلینگ :
کرم پرتقال (برای روش تهیه روی اسمش کلیک کنید)



Wednesday, April 29, 2020

کوکی پرتقال و تخم خشخاش


عطر این بیسکویت ها بی نظیره. برای اینکه پرتقالی تر بشه میتونید دوتا دوتا وسطشون مارمالاد پرتقال بگذارید, مثل شیرینی مربایی. عالی میشه.

مواد اولیه:

کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
آرد ۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
رنده پوست ۳ عدد پرتقال 
نمک ۱ پینچ 
تخم خشخاش ۴ قاشق سوپخوری (poppy seeds)

Friday, April 24, 2020

کوکی هل و کنجد سیاه


Cardamom Black sesame Danish Butter Cookies
اسمش به همین طولانی ای ی ی ی ی ی ی ی 
میتونید به جای کنجد سیاه از تخم خشخاش یا دانه های مشابه استفاده کنید. 

مواد اولیه :

کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
ارد ۲ پیمانه 
نمک ۱ پینچ 
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری 
کنجد سیاه ۳ قاشق سوپخوری 
مقداری پودر قند 

Thursday, April 23, 2020

شیرینی دارچینی


مواد اولیه :

کره ۱,۱/۴ پیمانه (۲۸۴ گرم) 
پودر قند ۱ پیمانه 
آرد ۱,۱/۲ پیمانه 
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه 
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
پودر دارچین ۱,۱/۲ قاشق چایخوری 
جوزهندی ۱ پینچ 
پودر قند اضافی 

Tuesday, April 14, 2020

نان سیب زمینی شیرین


دوستانی که همراه خوشمزه خونه هستند حتما میدونند که من عادت دارم با رسیپی های خوب زیاد بازی میکنم. یه دستور شیرینی یا نون رو با تغییرات کوچیک و بزرگ, با مزه های مختلف دوست دارم امتحان کنم.

دستور نان کدوحلوائی و نان موز رو پیش از این نوشته بودم. از همین دستور استفاده کردم با یه کوچولو تغییر. این نون ذاتا شیرین نیست و برای صبحانه هم مناسبه. شیرینی نان موز کاملا بستگی به میزان شیرینی موز داره و نون شیرین تر از زمانی هست که از سیب زمینی شیرین یا کدو حلوایی استفاده میشه. مزه کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین هم خیلی نزدیکه, ولی سیب زمینی شیرین رنگ بیشتری به نون میده.
برای این نون من از ادویه استفاده نکردم ولی مثل دو تای قبلی میتونید ادویه مورد علاقتون رو و حتی خشکبار اضافه کنید؛ دارچین, زنجبیل, هل, میخک, رازیانه, جوز هندی.

مواد لازم :
آرد حدودا 4،1/4 پیمانه
پوره سیب زمینی شیرین 1،1/2 پیمانه
شیر ولرم 1/2 پیمانه
کره 1/4 پیمانه (57 گرم)
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
سبوس 2 قاشق چایخوری

برای رویه :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
کنجد - خشخاش 

Sunday, April 12, 2020

بیسکویت ۳ رنگ


با خمیر این بیسکویت, اولین بار بیسکویت برگهای پاییزی رو درست کردم که عالی شدند. تا الان چند مدل بیسکویت دیگه هم با همین خمیر آماده کردم, با تغییرات خیلی کوچیک بیسکویت توت فرنگیبیسکویت هندوانه و بیسکویت دکمه ای. برای دیدن روش تهیه روی اسمشون کلیک کنید.
برای عطر این بیسکویت از هر اسانسی میتونید استفاده کنید. من کلا میونه خوبی با وانیل ندارم, عصاره بادام استفاده کردم, برای رنگ بندی هم از هر رنگی که تمایل دارید.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل یا بادام 1،1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی

Thursday, April 2, 2020

حلوای شیر عسلی


شیرعسلی مزه خاص خودش رو داره و وارد هر دسر و شیرینی بشه خاص و بینظیرش میکنه.

مواد اولیه :

آرد ۱۱۵ گرم 
کره ۲۵ گرم 
روغن مایع ۲۵ گرم 
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری 
شیرعسلی ۲۰۰ گرم 
کمی خاک شیر 

Sunday, March 29, 2020

بیسکویت توت فرنگی


با خمیر این بیسکویت, اولین بار بیسکویت برگهای پاییزی رو درست کردم که عالی شدند. تا الان چند مدل بیسکویت دیگه هم با همین خمیر آماده کردم, با تغییرات خیلی کوچیک, که فقط دستور دو تاش رو گذاشتم : بیسکویت هندوانه و بیسکویت دکمه ای. برای دیدن روش تهیه روی اسمشون کلیک کنید.
دو تا دستور جدید هم بعد از این در راهه با همین خمیر هیجان انگیز.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل یا توت فرنگی یا پرتقال 1،1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی
کنجد سیاه

Friday, March 27, 2020

کیک پسته و زعفران


کیک دوست داشتنی من !
این کیک ورژن های مختلفی داره. من اون عطر و مزه ای که بیشتر دوست دارم رو بهش دادم.

مواد اولیه : 

آرد ۱,۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
پسته خرد شده بو داده ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل ۱,۱/۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۶ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق سوپخوری
گلاب یا عرق بهار نارنج ۳ قاشق سوپخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق چایخوری 

Thursday, March 26, 2020

رول خرما


کلا من به کلمه کلوچه علاقه خاصی دارم. چرا ؟ چون یعنی یه نون یا شیرینی خوشمزه پر شده با یه سری خوشمزه های دیگه.

مواد اولیه :
شیر ولرم ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری 
آرد ۳,۱/۴ پیمانه 
کره آب شده ۱/۲ پیمانه 
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
مایه خمیر ۲,۱/۴ قاشق چایخوری 
ماست ۲ قاشق سوپخوری 
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری 
خرما ۱۲ عدد 

برای رویه : 
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق سوپخوری 
کنجد
شکر - پودر دارچین 

Tuesday, March 24, 2020

بستنی لبو


این بستنی خوشمزه رو من برای یلدا آماده کرده بودم. اما همیشه قابل تهیه هست چون اینجا همیشه چغندر شیرین پیدا میشه. اگه چغندر هاتون خیلی شیرین نیست شاید شکر بیشتری لازم داشته باشید, مزش رو بچشید و هر قدر براتون مناسبه شکر اضافه کنید. در هر حال عطر و طعم لازم رو از چغندرها میگیرید.
من از ثعلب داخل بستنی استفاده کردم که سبب میشه مثل بستنی سنتی کشدار بشه.

مواد اولیه :

شیر 1/2 پیمانه
خامه %35 1,1/2 پیمانه 
لبو پوره شده 1,1/3 پیمانه
پودر ثعلب 1 قاشق چایخوری
شکر 3/4 پیمانه (به شرطی که لبو شیرین باشه)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...