این کیک هم به خاطرات خوب زندگی من پیوست چون برای تولد دوست خیلی عزیزی درستش کردم، جای همه دوستانی که نبودند بسیار خالی. تو این ولایتی که ما هنوز درست و حسابی نفهمیدیم بهار یعنی چی زیر بارون و زیر چتر بریدیمش و شمعهاش رو فوت کردیم.
راست میگن که بهترین تشکر از یه آشپز اینه که غذاش رو تا انتها بخورن. یعنی همین که همه میگن به به و چه چه و چشم همه دنبال برش آخر کیکه کلی به آدم میچسبه :-) (بد نیست خودم رو گاهی یه ذره تحویل هم بگیرم)
مواد لازم :
آرد 1،1/4 پیمانه
شکر 1،1/2 پیمانه
روغن گیاهی 1/3 پیمانه
آب 1/3 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
رنده پوست 2 عدد لیمو ترش
آب لیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو یا سرکه سفید)