Pages

Tuesday, February 19, 2013

سرکه رزبری


مواد لازم:

سرکه سفید
رزبری تازه یا یخ زده

Thursday, February 14, 2013

کیک سیب و نارگیل


برای این کیک از سیب رنده شده استفاده میشه، به همین دلیل هم مغز کیک خیلی نرمه.

مواد لازم:

آرد 1 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
شکر 1/2 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
ماست 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 6 قاشق سوپخوری
سیب 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوزهندی 1 پینچ

نارگیل پرک یا خلال برای روی کیک

Saturday, February 9, 2013

(پلو نارگیل (کلمبیایی




این پلوی خوشمزه رو از یک دوست کلمبیایی یاد گرفتم. ساده و در عین حال متفاوته و با طبع ایرانی جور درمیاد. ورژن دوست من خیلی شیرین بود و از برنج کوتاه استفاده کرده بود.
بعد از سیر و سیاحتی در سایتهای آشپزی یه دستور هماهنگ با سلیقه ایرانی پیدا کردم. من از برنج تیلدا استفاده کردم و شکر داخل دستور هم که اصلا اونقدری نیست که مزه شیرین به غذا بده.
خلاصه که به امتحانش میارزه :-)

مواد لازم:


شیرنارگیل 400 سی سی

برنج 2،1/2 پیمانه (500 گرم)
آب 3،1/2 پیمانه
کشمش 200 گرم
شکر قهوه ای 40 گرم (4 قاشق سوپخوری)
نمک 1 قاشق چایخوری


Saturday, February 2, 2013

لیموی پرورده



این لیموهای خوشمزه رو  تقریبا یک سال پیش با دستوری از کافه شمشیری درست کردم. دستورهای این صفحه راحت و اکثرا متفاوتند و هرکدوم با داستانی همراهند.  برای من جذابیت زیادی داره. این لیموها هم شامل همین قضیه میشند.
مختصر و مفید بگم که این لیموها رو من داخل سسهای سرد یا گرم و گاهی به جای لیمو عمانی استفاده میکنم. یه نگاهی هم به دستور اصلی در صفحه کافه شمشیری بندازید که توضیحات کافی در مورد موارد استفاده داده شده.

مواد لازم:

لیموترش زرد و درشت 3 عدد
نمک بدون ید 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...