دفترچه یادداشتی برای یادآوری خوشمزه هایی که لحظات کنار هم بودنمان را شیرین تر و به یادماندنی تر میکنند
Tuesday, February 19, 2013
Thursday, February 14, 2013
کیک سیب و نارگیل
برای این کیک از سیب رنده شده استفاده میشه، به همین دلیل هم مغز کیک خیلی نرمه.
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
شکر 1/2 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
ماست 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 6 قاشق سوپخوری
سیب 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوزهندی 1 پینچ
نارگیل پرک یا خلال برای روی کیک
Saturday, February 9, 2013
(پلو نارگیل (کلمبیایی
این پلوی خوشمزه رو از یک دوست کلمبیایی یاد گرفتم. ساده و در عین حال متفاوته و با طبع ایرانی جور درمیاد. ورژن دوست من خیلی شیرین بود و از برنج کوتاه استفاده کرده بود.
بعد از سیر و سیاحتی در سایتهای آشپزی یه دستور هماهنگ با سلیقه ایرانی پیدا کردم. من از برنج تیلدا استفاده کردم و شکر داخل دستور هم که اصلا اونقدری نیست که مزه شیرین به غذا بده.
خلاصه که به امتحانش میارزه :-)
مواد لازم:
شیرنارگیل 400 سی سی
برنج 2،1/2 پیمانه (500 گرم)
آب 3،1/2 پیمانه
کشمش 200 گرم
شکر قهوه ای 40 گرم (4 قاشق سوپخوری)
نمک 1 قاشق چایخوری
مواد لازم:
شیرنارگیل 400 سی سی
برنج 2،1/2 پیمانه (500 گرم)
آب 3،1/2 پیمانه
کشمش 200 گرم
شکر قهوه ای 40 گرم (4 قاشق سوپخوری)
نمک 1 قاشق چایخوری
Saturday, February 2, 2013
لیموی پرورده
این لیموهای خوشمزه رو تقریبا یک سال پیش با دستوری از کافه شمشیری درست کردم. دستورهای این صفحه راحت و اکثرا متفاوتند و هرکدوم با داستانی همراهند. برای من جذابیت زیادی داره. این لیموها هم شامل همین قضیه میشند.
مختصر و مفید بگم که این لیموها رو من داخل سسهای سرد یا گرم و گاهی به جای لیمو عمانی استفاده میکنم. یه نگاهی هم به دستور اصلی در صفحه کافه شمشیری بندازید که توضیحات کافی در مورد موارد استفاده داده شده.
مواد لازم:
لیموترش زرد و درشت 3 عدد
نمک بدون ید 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
Subscribe to:
Posts (Atom)