من کرپ رو نازک دوست دارم و راه حل مناسب برای رسیدن بهش غلظت مناسب مایع اولیه کرپ هست.
معمولا با شیره درخت افرا (maple syrup) سرو میشه, اگر نه با هرچی که دوست دارید میشه سرو کرد, میوه های تازه فصل, انواع سس یا کرم. دستور تهیه سس توت فرنگی, سس سیب و بلوبری و کرم پرتقال رو قبلا گذاشتم. کرمی مثل کرم پرتقال رو بهتره کمی رقیق تر برداریم برای سرو کنار کرپ یا پنکیک.
مواد اولیه:
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱,۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره آب شده ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنچ