Pages

Monday, February 29, 2016

کِرِپ نازک


من کرپ رو نازک دوست دارم و راه حل مناسب برای رسیدن بهش غلظت مناسب مایع اولیه کرپ هست. 
معمولا با شیره درخت افرا (maple syrup) سرو میشه, اگر نه با هرچی که دوست دارید میشه سرو کرد, میوه های تازه فصل, انواع سس یا کرم. دستور تهیه سس توت فرنگی, سس سیب و بلوبری و کرم پرتقال رو قبلا گذاشتم. کرمی مثل کرم پرتقال رو بهتره کمی رقیق تر برداریم برای سرو کنار کرپ یا پنکیک.

مواد اولیه:

آرد ۱ پیمانه
شیر ۱,۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد 
کره آب شده ۱ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری 
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 
نمک ۱ پنچ

Wednesday, February 24, 2016

تارت نارگیل


مواد اولیه :

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱,۱/۲ پیمانه
شیر نارگیل ۱,۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق سوپخوری
عصاره نارگیل یا وانیل ۱ قاشق چایخوری 

سمنو


والا ما هرچی بو میکشیم بلکه یه کم بوی بهار بیاد فایده نداره, یعنی همه جا برف و یخه و دمای هوا یه عالمه زیر صفر. تا مدتی بعد عید هم البته ادامه داره. کلا اینجا خیلی دیر بهار میشه. 
اشکال نداره, ما خودمون بهار رو میاریم تو خونه هامون. با چیدن سفره ۷ سین و شیرینی پزون و دورهمی و دید و بازدید, و البته سمنو پزون که به اندازه بقیه آسون نیست :) ولی به نظرم به زحمتش میارزه چون خیلی مزش رو دوست دارم. کار وقت گیر و انرژی بری هست و اگه چند نفری انجام بشه خوب خیلی بهتره.
این سمنو رو هم البته پارسال پختم, نشد که دستورش رو بنویسم. دیگه وقتی آماده شد یه هفته به عید بود و دیر برای اینکه کسی بخواد تازه شروع کنه. بعد هم درگیر بازارچه نوروزی و شیرینی پزون و این حرفا ... دیگه گذاشتمش برای امسال.


دستورش رو مینویسم بلکه انرژی بگیرم برای دوباره پختنش. سر پا ایستادن زیاد لازم داره و امسال یه کم برام سخته. با این وجود مطمئن هستم که آخرش شکمو بودنم به تنبلی ها غلبه میکنند و بلاخره انجامش میدم. پارسال که تنها بودم, امسال باید رو کمک آقای همسر حساب کنم :)

مواد اولیه :

آرد ۳,۵ تا ۴ کیلو 
گندم ۱ کیلو 
آب ۴ لیتر
بادام بوداده بدون نمک (یا هر آجیل دیگه ای) 


Thursday, February 18, 2016

مینی پای شکلات و پرتقال


به این تارت های فینقیلی خوشمزه, در واقع به این نوع پیچیده شدنشون hand pie یا pop tart میگیم, که حالا واسه اینکه خیلی پیچیده نشه همون مینی پای اسمش رو گذاشتم. البته خیلی هم شبیه دامپلینگ شدند. خلاصه هرچی خواستید صداش کنید که ناراحت نمیشه :)

اندازه خمیر باید اینقدری باشه که پای داخل دست جا بشه و نیازی به برش نباشه, واسه همینه که اسمش hand pie هست. برای داخلش هم از هر ترکیب میوه ای پای میشه استفاده کرد.

مواد اولیه :

شکلات شیری یا تلخ 

کرم پرتقال


از این کرم میتونیم برای پر کردن تارت هایی مثل تارت میوه ای تابستونی که قبلا دستورش رو گذاشتم استفاده کنیم و روش رو با برش های پرتقال یا هر میوه فصلی دیگه پر کنیم, یا برای پور کردن پیراشکی ها, یا برای سرو روی کیک . اینبار برای یه مینی تارت آمادش کردم که دستورش رو در پست بعدی میگذارم.

مواد اولیه :

شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۷۰ گرم (۵ قاشق سوپخوری)
تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه ۳ پیمانه
رنده پوست ۲ پرتقال

Monday, February 15, 2016

کلوچه فومن


دیگه آدم شکمو همین میشه :) دستش وقتی به خوراکی های خوشمزه نمیرسه خودش دست به کار میشه.
حالا فکر کنید که آدم خودش به اندازه کافی شکمو باشه, بعد جناب فرشید خان منافی هم هرروز هرروز تو برنامه رادیو پس فردا حرف از کلوچه فومن بزنه. دیگه یعنی چاره ای باقی نمیمونه جز دست به کار شدن و پخت و پز. هه هه ... ...........

یه کم شاید پیچیده به نظر بیاد, ولی روش تهیه ساده ای داره. مهم طرز پیچیدنش هست و البته مهر خاص خودش رو داره تا یه کلوچه واقعی بشه که من هم مهرش رو ندارم.


برای خمیر:
آرد ۴,۱/۴ تا ۴,۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۳ پیمانه
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد میانی:
پودر گردو ۱,۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
دارچین ۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱ عدد کامل
آرد ۳ قاشق سوپخوری
کره ۳ قاشق سوپخوری
گلاب ۲ قاشق سوپخوری ( دلخواه )
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری ( دلخواه )

برای رویه:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ قاشق سوپخوری

Thursday, February 4, 2016

پنکیک و سس توت فرنگی


روش تهیه پنکیک ساده همراه سس سیب و بلوبری رو قبلا گذشته بودم. 
دستوری که الان مینویسم, مواد اولیش تقریبا مشابه قبلی هست, یکی دو تا نکته بیشتر داره که موجب پوک تر شدن و پف بیشتر پنکیک ها میشه.

برای پنکیک :
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

برای سس :
توت فرنگی ۴۵۰ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱/۴ پیمانه

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...