Pages

Friday, January 25, 2013

کیک وارونه موز


خیلی وقت بود که کیک وارونه درست نکرده بودم، برعکس تابستون که با هر میوه ای تونستم کیک وارونه درست کردم :-)
البته همشون هم خیلی خوشمزه شدند.

مواد لازم:

آرد 1،3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
موز رسیده له شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1 پینچ

موز حلقه شده 2 تا 3 عدد
کره - شکر سفید

Monday, January 21, 2013

کرم کاستارد - کرم پاتیسیر


کرم کاستارد یا کرم پاتیسیر رو میشه گفت همه میشناسیم. به عنوان مکمل در تهیه دسرها استفاده میشه و به تنهایی هم یه دسر خوشمزست.
درست کردنش خیلی راحته و زمان زیادی نمیبره. برای تهیه معمولا از نشاسته ذرت استفاده میشه که کرم سبکتر و لطیفتری بهمون میده. بعضی هم از آرد استفاده میکنند یا مخلوطی از هردو. البته در صورت استفاده از آرد، مقدارش نسبت به نشاسته ذرت 2 تا 2/5 برابر میشه چون دیرتر غلظت مورد نظر رو بهمون میده.
در نهایت نتیجه خیلی تفاوت نداره ولی شخصا نشاسته ذرت رو ترجیح میدم.
پودر آماده کاستارد هم در بازار قابل دسترسه ولی خوب محتویاتش فقط نشاسته ذرت، وانیل و کمی رنگ زرد هستش و مواد اضافه تری نداره.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 پیمانه
نشاسته ذرت 2،1/2 قاشق سوپخوری
شکر 1/3 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

Sunday, January 13, 2013

ترشی جوانه ماش


مواد لازم:

جوانه ماش 500 گرم
ذرت کنسرو 300 گرم
نخودفرنگی کنسرو 300 گرم
قارچ 300 گرم
زیتون سبز 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
سیر 10 حبه
پیاز ریز 10
فلفل تند
سبزی معطر
کنجد سیاه
زردچوبه
نمک، شکر
سرکه، آب جوش

Friday, January 4, 2013

بیسکویت هندوانه


این بیسکوئیتها رو برای یلدا درست کرده بودم. خیلی با برکت بود چون 3 شب مهمونداری من رو جواب داد و هم مقداریش رو به دوستام هدیه دادم.
فقط دستورش رو نتونستم قبل از یلدا بنویسم چون یکی از انگشتای دست راستم همون هفته دچار سانحه شد و تا چند روز خیلی نمیتونستم باش کار کنم. خلاصه که به تاخیر افتاد.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
عصاره بادام یا پرتقال یا هندوانه 1،1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی
کنجد سیاه

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...