Pages

Friday, January 25, 2013

کیک وارونه موز


خیلی وقت بود که کیک وارونه درست نکرده بودم، برعکس تابستون که با هر میوه ای تونستم کیک وارونه درست کردم :-)
البته همشون هم خیلی خوشمزه شدند.

مواد لازم:

آرد 1،3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
موز رسیده له شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1 پینچ

موز حلقه شده 2 تا 3 عدد
کره - شکر سفید


اول از همه بگم که برای داخل کیک بهتره از موز رسیده که پوستش لکه های قهوه ای داره استفاده کنیم که شیرین تره و طعم خوبی به کیک میده. ولی برای کف قالب از موز سفت تر.

کره و شکر قهوه ای رو با هم خوب میزنیم تا شکر کامل از هم باز بشه. تخم مرغها رو یکی یکی و بعد شیر و موز له شده رو با فاصله اضافه و مخلوط میکنیم.
در ظرف دیگه ای باقی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و در 2 تا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.

کف قالب و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم اونقدری که لایه کره قابل مشاهده باشه، حدودا 1/4 پیمانه. روی کره رو با شکر سفید آغشته میکنیم، کمی شکر اضافه تر هم کف قالب میگذاریم بمونه. حدود 1/2 پیمانه هم شکر استفاده میشه. حلقه های موز رو کف قالب میچینیم.  ضخیم برش میزنیم تا حین پخت له نشند.
مایع کیک رو روی موزها میریزیم.


فر رو از قبل باید روشن کرده باشیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
مدت 40 تا 50 دقیقه کیک رو میپزیم. بعد از پخت هم قبل از اینکه کیک خنک بشه قالب رو برمیگردونیم چون با سرد شدن، کارامل تولید شده باعث چسبیدن کیک به قالب میشه.


اگه کیک رو پر ملات بخوایم میتونیم بعد از اضافه کردن مواد خشک کمی شکلات چیپسی، مغزهای خوراکی یا  کشمش به مواد کیک اضافه کنیم.


source:http:closetcooking.com

2 comments:

  1. وای وای عکسش‌ که میگه بیا منو بخور . مرسیییییییییی عاطفه جون .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...