خوب نزدیک عیده و بساط شیرینی پزی دوباره به پا میشه. طعم ارده در این شیرینی عالیه.
مواد اولیه :
آرد 1،1/4 پیمانه
ارده 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کنجد 1/3 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کره 140 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
ارده 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کنجد 1/3 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کره 140 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ