دفترچه یادداشتی برای یادآوری خوشمزه هایی که لحظات کنار هم بودنمان را شیرین تر و به یادماندنی تر میکنند
Saturday, June 27, 2015
کیک موز و کره بادام زمینی
این چهارمین دستوری هست که با ترکیب موز و بادام زمینی میگذارم, قبلا روش تهیه مافین, کوکی و یه نوع کلوچه رو نوشتم.
البته یه کمی کالریش بالاست ولی خوب همین چربی کیک باعث نرم شدنش میشه.
این کیک رو هم با کمک دستور کیک وارونه کنجد و ارده پختم, با یه سری تغییرات کوچولو.
مواد اولیه :
آرد ۱,۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱,۱/۴ پیمانه
کره بادام زمینی ۱/۲
موز له شده ۱ پیمانه (۲ عدد متوسط )
شیر ۱/۴ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
Wednesday, June 24, 2015
بستنی لیچی
نمیدونم چقدر میوه لیچی رو میشناسید, گیاه بومی جنوب چین که امروزه در چندین کشور گرمسیر و مناطق حاره کشت میشه. یه میوه سفید و شیرین داخل یه پوسته قرمز خاردار که به مرور زمان قرمزیش رو از دست میده.
مزش رو خیلی دوست دارم چون وقتی میخوریش آخر مزش مثل مزه گل و گلاب میمونه, وای خیلی عالیه :)
مواد لازم:
شیر 1/4 پیمانه
خامه 35%, 2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
پوره لیچی 2 پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
Monday, June 22, 2015
رول هل و پسته
خوب برای این نون شیرینی چی لازم داریم ؟!؟!
مواد اولیه :
شیر ولرم ۱ پیمانه
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
آرد ۳,۱/۲ تا ۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
مایه خمیر ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
کره آب شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
برای داخل رولها :
کره ۱/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
شکر سفید ۱/۳ پیمانه
پسته ۲/۳ پیمانه
پودر هل ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
برای ایسینگ :
پنیر خامه ای ۱/۳ پیمانه
پنیر ریکوتا ۱/۳ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
Tuesday, June 16, 2015
رولت لیمو
تا به حال چند تا دستور با لیمو ترش گذاشتم که میتونید در دسته بندی ها به راحتی پیداشون کنید. این رولت هم خیلی خوشمزه میشه مخصوصا با ترکیب پنیری که داخلش میره.
این رولت رو میتونیم با لیمو سبز یا زرد تهیه کنیم.
برای رولت:
آرد ۳/۴ پیمانه (85gr)
شکر دانه ریز ۳/۴ پیمانه (170gr)
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری (4gr)
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری (2gr)
نمک ۱ پینچ
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
دانه خشخاش ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
برای داخل رولت:
پنیر ریکوتا ۳/۴ پیمانه
پنیر فیلادلفیا ۳/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- مقداری پودر قند و کره اضافی
Subscribe to:
Posts (Atom)