این رولهای خوشکل رو آخر هفته ای که خونه یه دوست خوب برای BRUNCH دعوت بودیم آماده کردم. دلم برای طعم کدوحلوائی تنگ شده بود :) به به
هم برای صبحانه خیلی میچسبه هم عصرانه یا دسر.
برای خمیر:
مایه خمیر 3 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/3 پیمانه
پوره کدوحلوائی 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
میخک 1 پینچ
آرد 3.1/2 تا 4.1/2 پیمانه
برای داخل رولها:
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
شکر سفید 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
برای آیسینگ:
پنیر خامه ای 120 گرم
کره 1/4 پیمانه
پودر شکر 1،1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری