Pages

Monday, December 1, 2014

کیش بروکلی


مواد اولیه:

شیر 1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بروکلی خرد شده 4 پیمانه
پنیر موتزارلا 1 پیمانه رنده شده
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
نشاسته ذرت 1،1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک - فلفل سیاه


خمیر تارت، پای و کیش


این دستور رو یه سال و نیم پیش گذاشته بودم ولی نمیدونم چرا عکساش دیگه باز نمیشه و کاریش نمیتونم بکنم. اینه که بازنویسی و عکس و مطالبی بهش اضافه کردم.

این یکی از بهترین رسیپیهای خمیر تارته که تابه حال امتحان کردم و برای کیش هم میتونیم استفادش کنیم چون شیرین نیست. کیفیت خوبی داره و راحت باز میشه. 2 تا دستور برای این پست میگذارم.
برای تارتهایی که فقط خمیر زیرین دارند از فرمول یک و تارتهایی که باید با خمیر روکش هم بشند از فرمول دوم استفاده میکنیم که خمیری 2 برابر اولی بهمون میده.
دستورالعمل کاملا مشابهه.

فرمول 1 :
آرد 1 پیمانه
کره 1/3 پیمانه (70 گرم)
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آب یخ 2،1/2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/8 قاشق چایخوری

فرمول 2 :
آرد 2 پیمانه
کره 2/3 پیمانه (140 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب یخ 3 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/4 قاشق چایخوری

Saturday, November 22, 2014

کوکی جودوسر و سیب


اسمش کوکیه، ولی اینقدر نرم و خوشمزست که من ترجیح میدم بش بگم "کلوچه". 

مواد اولیه :

جودوسر پرک 2،1/2 پیمانه
آرد 1،1/4 پیمانه
کره 3/4 پیمانه (170 گرم)
شکر قهوه ای 1،1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سیب درشت 2 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

Wednesday, November 19, 2014

مینی کیک یزدی



خیلی دستورها رو برای کیک یزدی امتحان کردم. 2 تاش خیلی خوب بود، همونی بودند که باید باشند؛ کیک یزدی واقعی. یکی از عارفه جون از صفحه آشپزون، یکی هم از رز گلم از آشپزی برای صنم بانو.


دستوری که مینویسم دومی هست، البته با یه کوچولو دخل و تصرف تا بشه ورژن عاطفه :) وانیل رو خذف و به جای شکر از شکر قهوه ای استفاده کردم چون مزش ادویه ای تره، رطوبت بیشتری به کیک میده و البته شیرینیش از شکر سفید یه کوچولو کمتره.

مواد اولیه:

آرد 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته و کنجد

سالاد کینوا و اسفناج


آیا دانه کینوآ رو میشناسید ؟
کینوآ گیاهیه که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش معروفه. البته جزو غلات نیست اما خواصی مشابه و حتی بیشتر داره. در آمریکای جنوبی کشت می‌شه و خوشبختانه گفته می‌شه که کشت آن در ایران نیز شروع شده. «اینکاها» به این دانه‌ها «مادر همه‌ی دانه‌های خوراکی» می‌گن چون خواص فوق‌العاده‌ای داره. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، کلسترولتون بالاست یا می‌خواید لاغر شید می‌تونید به این دانه‌ها اعتماد کنید. روش پخت آن مانند برنجه و یکی از مواد غذایی سالم برای سلامتی. اگر از خواصش میخواید بدونید، اینجا مطلب رو بخونید : خواص کینوا


من خیلی با سالادهای سرد به عنوان وعده غذای اصلی میونه ای ندارم اینه که این سالاد رو هم گرم درست کردم. به جای اینکه سبزیجات رو تازه با کینوای سرد مخلوط کنم، همه رو با چند قطره روغن پختم داخل فر و با کینوای گرم مخلوط کردم.

مواد اولیه :

کینوا 1/2 پیمانه
آب مرغ یا سبزیجات 1 پیمانه
گوجه ریز 12 تا 15 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
لیمو ترش 1/2
نمک و فلفل سیاه
اسفناج
روغن زیتون 

Tuesday, November 11, 2014

کره مزه دار


این کره ها رو من کنار چلو و کباب سرو میکنم.
میتونیم برای مزه دار کردن استیک و ماهی هم ازشون استفاده کنیم یا کنار پیش غذا و روی نون تُست.

Sunday, November 2, 2014

نوشیدنی کدوحلوایی


من اصولا هر چند وقت یکبار به یه چیزی معتاد میشم. یه مدت شدیدا معتاد انواع مافین و نون بودم واسه صبحونه، یه مدت معتاد گرانولا، الانم یه سالیه که معتاد همین نوشیدنیهای مقوی شدم که بهشون میگیم اسموتی "smoothie". دستور چند نمونش رو یکی یکی میگذارم.

خیلی راحت تهیه میشند، مواد اولیه بستگی داره به موجودی یخچال و البته اینکه تو چه حال و هوایی باشی، همه رو میریزی تو بلندر و در کمتر از یک دقیقه یه صبحانه داری پر از ویتامین و فیبر و کلسیم.
کلسیم البته چون من تو اسموتی حتما شیر و ماست میریزم.
نه فقط برای صبحانه که به عنوان دسر و مخصوصا طی روزهای گرم تابستون میتونیم سرو کنیم.

مواد اولیه :

ماست 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پوره کدوحلوایی 1/2 پیمانه
عسل 1-2 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
میخک 1 پینچ

Monday, October 20, 2014

رول کدوحلوایی و دارچین



این رولهای خوشکل رو آخر هفته ای که خونه یه دوست خوب برای BRUNCH دعوت بودیم آماده کردم. دلم برای طعم کدوحلوائی تنگ شده بود :) به به
هم برای صبحانه خیلی میچسبه هم عصرانه یا دسر.

برای خمیر:
مایه خمیر 3 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
میخک 1 پینچ
آرد 3.1/2 تا 4.1/2 پیمانه

برای داخل رولها:
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
شکر سفید 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری

برای آیسینگ:
پنیر خامه ای 120 گرم
کره 1/4 پیمانه
پودر شکر 1،1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

Thursday, October 9, 2014

گرانولای موز و گردو


بهتره از موزهای کاملا رسیده که نرم هستند و روی پوستشون لکه های قهوه ای دارند استفاده کنیم.
موز کاملا رسیده، ماده ای به نام TNF تولید می کنه که توان مقابله با سلول های سرطانی را داره. وقتی موز می رسه، لکه های قهوای رنگی روی پوست آن ظاهر می شند. هر چه مقدار این لکه های قهوه ای بیشتر بشه توانایی مقابله با سلول های غیر عادی و خاصیت ضد سرطانی بیشتر میشه. این موز هشت برابر بیشتر از موز سفت توان سیستم ایمنی را در مقابله با سرطان بالا می بره.


روش پخت کمابیش شبیه دستور قبلیه. به همین خاطر بیشتر قسمتها رو کپی کردم از دستور گرانولای کدوحلوائی.

مواد اولیه :

جودوسر پرک 3 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
تخم کتان 1/4 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/4 پیمانه
عسل یا شیره درخت افرا 1/3 پیمانه
موز له شده 1 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ

Tuesday, October 7, 2014

گرانولای کدوحلوایی


دیگه پائیزه و میوه ها و سبزیجات پائیزی. کدو حلوایی هم جای خودش رو داره و این روزا بهترین زمانه برای چیدن یا خرید کدو های تازه و نگهداریشون برای فصول بعدی.
این هم یک صبحانه خوشمزه که بعد از کدوچینی آمادش کردم.

مواد اولیه:

جودوسر پرک 3 پیمانه
گردو یا بادام خرد شده 1/3 پیمانه
تخم کدو 3/4 پیمانه
تخم کتان 1/4 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/4 پیمانه
عسل یا شیره درخت افرا 1/3 پیمانه
پوره کدوحلوائی 1 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ


Monday, October 6, 2014

بستنی عسل و اسطوخودوس


Lavender Honey Ice Cream , این بستنی رو بیشتر از رو کنجکاوی درستش کردم. دستورش رو زیاد دیده بودم با عکسهای خوشکلی که دلبری میکردند :) برای کسی مثل من عاشق بستنی و کشف طعمهای جدید همین کافی بود تا درستش کنم. البته باید عطر اسطوخودوس رو دوست داشته باشید. عطر و طعمش بینظیر شد. یه بستنی سالم و بهشتی.

اسطوخودوس گیاه اعجاب انگیزه که در سلامتی بدن معجزه می کنه! این گیاه جای سوختگی و نیش حشرات را تسکین می ده، خواب راحتی به ارمغان می آوره، به هضم غذا کمک می کنه و یک داروی ضدعفونی کننده ی فوق العاده به حساب میاد. اینجا میتونید بیشتر دربارش بخونید : اسطوخودوس، گیاهی آرام بخش

مواد اولیه :

شیر 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه (whipping cream)
عسل 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 4 عدد
اسطوخودوس خشک 2 قاشق سوپخوری

Monday, September 29, 2014

گرانولای گلابی و بادام


وعده غذایی صبحانه چیزیه که من بهش خیلی اهمیت میدم و بهتره بگم کلی خودم رو باهاش درگیر میکنم. برام مهمه که سالم باشه و پر انرژی و تنوعش رو دوست دارم. از اونجایی که از بچگی عادت به صبحانه خوردن داشتم، اگه یه روز صبحانه نخورم دیگه تا آخر شب کلا گرسنم و هر چی بخورم سیر نمیشم. دیگه واضح و مبرهنه که چه قدر این بده چون هرچی هم بخورم ولی بازم این دلم همش به قولی قارررررر و قورررررر میکنه :)


دستور موزلی صبحانه رو قبلا گذاشته بودم که یه دستور کلیه. حسنش به اینه که این امکان و ایده رو میده تا هربار با یک طعم یا با مواد در دسترس درستش کنیم. اما اگه دستورای کلی سختتونه همینجا باشید که با چند تا دستور جزئی تر اومدم، با مواد اولیه کمتر. این اولیشه :)

مواد اولیه:

جودوسر پرک 4 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
تخم آفتابگردان 1 پیمانه
پودر نارگیل درشت 1 پیمانه
بادام خرد شده 1،1/4 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/3 پیمانه
گلابی درشت 4 عدد
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

Thursday, September 4, 2014

سوپ دال عدس مراکشی


این مملکتی ما توش زندگی میکنیم ایالت فرانسه زبان کانادا هستش. به همین خاطر هم مهاجر فرانسه زبان زیاد داره از کشور هایی مثل مراکش, الجزایر, هائیتی و خیلی کشور های دیگه. خود کانادایی ها هم ارادت خاصی نسبت به مراکش دارند از دکوراسیون و صنایع دستی و هنرهای سنتی گرفته تا آشپزی و غذاهای مراکشی که تاثیر قابل توجه و مشهودی در زندگیشون داره.

این سوپ هم شبیه سوپ دال عدس خودمونه فقط ادویه بیشتری  بهش اضافه شده.

مواد اولیه :

دال عدس ١,١/٢ پیمانه
آب مرغ یا آب سبزیجات 5 پیمانه
گوجه پوره شده ٢ پیمانه 
هویج ١ عدد 
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
کرفس ١ ساقه
سیب زمینی کوچک ١ عدد 
روغن زیتون
لیمو ترش
جعفری, گشنیز, پیازچه خرد شده برای روی سوپ 
ادویه : تخم گشنیز, زردچوبه, پاپریکا, فلفل سیاه, نمک, زیره, فلفل قرمز, چوب دارچین



Saturday, August 30, 2014

کیک کنجد و ارده




این یکی دیگه از اون کیک هاییه که دستورش کلی بالا پایین شده و اینقدری مواد اولیش کم و زیاد شده تا بلاخره بالانس بشه. چند باری درستش کردم تا بلاخره موفقیت کامل حاصل شد و شد این رسیپی.

گذاشتمش تو دسته بندی کیک های وارونه چون یه جورایی هم کیک وارونه کنجده. 

مواد لازم :

آرد ١,١/٤ پیمانه
شکر قهوه ای ١,١/٤ پیمانه
ارده ١/٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
کنجد ١/٤ پیمانه
روغن ١/٣ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد 
بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
جوش شیرین ١/٤ قاشق چایخوری
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
نمک ١ پینچ 
کره

Thursday, August 28, 2014

بستنی عسل و کره بادام زمینی




دوستانی که کره بادوم زمینی دوست دارند دیگه تعریف نداره این بستنی :) رنگ رخسارش نشان میدهد از سر درون.

مواد لازم :

عسل ١/٣ پیمانه
شکر ١/٤ پیمانه
کره بادام زمینی ٢/٣ پیمانه
زرده تخم مرغ ٤ عدد 
خامه ٢ پیمانه (whipping cream)
شیر ١ پیمانه
نمک ١ پینچ
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری


Monday, August 25, 2014

مربای ریواس


ایران که بودم فقط خورشت ریواس رو خورده بودم. فرصتی شد و تونستم چند نمونه خوراکی خوشمزه دیگه رو هم باهاش امتحان کنم.
برای مربا من اونقدری شکر استفاده کردم که ترش و شیرین بشه و مزه ریواس از بین نره.

مواد اولیه : 

ریواس خرد شده  ٤ پیمانه
شکر ١,١/٢ پیمانه
آب لیمو ترش تازه ٢ قاشق سوپخوری 

Friday, August 15, 2014

پودینگ بلوبری



این تیپ دسرها در ایران به فروماژ معروفه و به خاطر بافت ژله ایش کمتر کسی این دسر خوشمزه و ساده رو دوست نداره. خیلی میشه روش مانور داد، با میوه های مختلف و تزئینات خوشکل.
فروماژ در زبان فرانسه به معنی پنیره و شاید بافت نرم و شکل و شمایل سفت و سختش این اسم رو روش گذاشته. ولی خوب در این دیار غربت ما همون پودینگ یا کِرِم بهش میگند.

مواد اولیه:

بلوبری 300 گرم
شیر 2 پیمانه
خامه 2/3 پیمانه
نشاسته ذرت 2،1/2 قاشق سوپخوری
شکر 10 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب سرد 7 قاشق سوپخوری

Wednesday, August 13, 2014

کریسپی سیب و ریواس




دستور کرسپی سیب و آلوی سیاه رو 2 سال پیش گذاشته بودم که میتونه دسر یا یک صبحانه و میان وعده مغذی باشه. البته یه سری شیرینیهای میوه ای هم هستند که دستورشون رو با کلیک روی این جمله میتونید ببینید و جزو همین دسته محسوب میشند با این تفاوت که مقدار میوه کمتره و بین 2 لایه کریسپی قرار میگیره و قابل برش هست.

درباره این یکی هم بگم که ریواس طعم ترشی به دسرمون میده. ترکیبش با توت فرنگی در پای خیلی خوب شد. عطرش که آدم رو مست میکنه. این بار هم باسیب که میوه در دسترستری هست برای همه.

مواد لازم:
ریواس خرد شده 4 پیمانه
سیب خرد شده 4 پیمانه
شکر سفید 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
نشاسته 3 قاشق سوپخوری
1/2 لیمو ترش

برای رویه:
آرد 1 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
شکرقهوه ای 1/2 پیمانه
کره 5 قاشق سوپخوری
ماست 3 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ


Wednesday, August 6, 2014

مافین زرشک و لیمو




این مافین هم در ادامه نهضت ترش و شیرین، بعد از خوشمزه هایی که با ریواس آماده کردم.
البته این مافین رو زمستون درست کرده بودم بعد از اینکه از سفر ایران برگشتم و زرشک خوب آوردم با خودم.

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
زرشک 2/3 پیمانه
شیر 1،1/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 1 عدد
جوز هندی 1 پینچ

پودینگ دانه چیا و توت فرنگی


چند ماه پیش دستور پودینگ با دانه چیا یا تخم شربتی رو گذاشته بودم. کمی درباره این دونه توضیح دادم اولش که یه نگاهی بهش بندازید کلی به دردتون میخوره.
دستور قبلی ساده بود. این دستور هم با توت فرنگی هست ولی به شکل یه دستور کلی بهش نگاه کنید چون میتونیم توت فرنگی رو با یک یا چند میوه دیگه ای که دوست داریم جایگزین کنیم. میزان شیرینیش رو هم بسته به میوه تنظیم میکنیم. من عسل میریزم که سالم تره اگر نه شکر یا هر جایگزین طبق سلیقه.

مواد اولیه:

توت فرنگی 225 گرم
عسل 1،1/2 قاشق سوپخوری
دانه چیا 1/3 پیمانه
1 پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا یا شیر نارگیل)

Monday, July 28, 2014

پای ریواس و توت فرنگی




یعنی شدیدا زدم تو کار خوراکیهای ترش و شیرین :) ترکیب ریواس ترش با توت فرنگی رسیده و خوش عطر بینظیره؛ برای کیک، مربا، ...

مواد لازم:
ریواس خرد شده 2 پیمانه
توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه
آرد 4 قاشق سوپخوری
شکر 3/4 پیمانه


برای خمیر:
از دستور خمیر پای، فرمول 2 استفاده میکنیم.


برای روی پای:
تخم مرغ
کنجد (صرفا برای تزئین، در دستور اصلی نیست )


Sunday, June 15, 2014

نان چهار دانه




اسم این نون 4 دونست چون از 4 نوع دانه مختلف استفاده شده، میتونید از دونه های دیگه که در دسترس ترند استفاده کنید یا اینکه از انواع کمتر یا بیشتری استفاده کنید ولی دیگه اسمش میشه مثلا نون سه دونه یا دو دونه :)
بافت این نون به نون فرانسوی که دستورش رو سال گذشته نوشته بودم خیلی نزدیکه.

برای خمیر:
آرد حدودا 4،1/2 پیمانه
آب ولرم 2 پیمانه
مایه خمیر 4 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
نمک 1،1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق سوپخوری
مخلوط دانه های مغذی 1/3 پیمانه

برای رویه:
آرد 1/2 قاشق سوپخوری
آب سرد 1/2 پیمانه
مخلوط دانه های مغذی 1/4 پیمانه
( شامل کنجد, تخم کتان, تخم آفتابگردان, تخم کدو, شاهدونه, دانه چیا, ... ) انتخابی


Sunday, May 25, 2014

پودینگ دانه چیا


دانه چیا رو شاید دوستانی که خارج از ایران زندگی میکنند بهتر بشناسند. از خواصش هرچی بگیم کمه و همین بس که بگم با مصرفش روزمون رو ساختیم. چه به صورت پودینگ به عنوان صبحانه چه مثل تخم شربتی داخل شربت. داخل کیک، کوکی و به عنوان topping روی نون هم میشه ازش استفاده کرد.
دونه های چیا اصالت مکزیکی دارند که به نقل از ویکیپدیا بومی ها گیاهش رو برای دونه های مغذی و اثرات ویژش روی بیماریها میکاشتند و از حول و حوش 1990 میلادی کشت و تجارت وسیع این گیاه در امریکای مرکزی و جنوبی و استرالیا شروع میشه.
دونه های چیا هم اندازه تخم شربتیه و در تماس با آب لعاب میندازه. شکل دونه هاش منو یاد دونه های لوبیا میندازه ولی در سایز خیلی خیلی ریز.



اما چند تا خاصیت مهم این دونه ها به نقل از realrawfood :
از دست دادن وزن بدون تحمل گرسنگی، تعادل قند خون، کمک به بیماریهای روده ای، امگا 3 بالا، احساس انرژی بیشتری در تمام طول روز، اضافه کردن آنتی اکسیدان های ضد پیری، کاهش ولع برای مواد غذایی.

این پودینگ راحت ترین روش استفاده از این دونه هاست، البته به جز شربت که مثل تخم شربتی درست میشه. نیاز به پخت نداره و فقط یه کمی صبر و حوصله میخواد. همینجا بگم که تخم شربتی که دانه های گیاه ریحان کوهیه خواص کم و بیش مشابهی داره و میتونید دربارش اینجا بخونید: خواص تخم شربتی و برای درست کردن شربتش هم این دو تا لینک رو ببینید: شربت تخم شربتی، Traditional Iranian-Style Summer Drink

سعی میکنم دستورهای متفاوتی رو بگذارم از روشهای دیگه استفاده از دونه چیا.

مواد اولیه:
شیر بادام، شیر سویا، ... 1 پیمانه
عسل یا شیره درخت افرا 3 تا 4 قاشق چایخوری
دانه چیا 3،1/2 قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
میوه های خرد شده و مغزها و دانه های خوراکی


Monday, May 5, 2014

کیک آرد برنج، هل و پسته



دستور کیک نسبتا مشابهی رو پیش از این گذاشته بودم و مواد اولیه تا حدی مشابهند.
این کیک رو فکر کنم برای 5، 6 سری آخری که مهمون داشتم درست کردم و هر دفعه مواد اولیش رو اونقدری بالا پایین کردم تا بلاخره اونطوری که دوست داشتم دراومد. خلاصه این چند ماه آخر اینقدری به خورد دور و بری هام دادم این کیک رو که فکر کنم تا یه مدتی درستش نکنم :)
خودم مزه آرد برنج رو خیلی دوست دارم و هر چیزی که باهاش درست بشه من عاشقشم.

مواد اولیه:

آرد 1،1/4 پیمانه
آرد برنج 1،1/4 پیمانه
روغن مایع گیاهی 2/3 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
هل 1 قاشق چایخوری
پسته خام خرد شده 1/3 پیمانه


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...