والا ما هرچی بو میکشیم بلکه یه کم بوی بهار بیاد فایده نداره, یعنی همه جا برف و یخه و دمای هوا یه عالمه زیر صفر. تا مدتی بعد عید هم البته ادامه داره. کلا اینجا خیلی دیر بهار میشه.
اشکال نداره, ما خودمون بهار رو میاریم تو خونه هامون. با چیدن سفره ۷ سین و شیرینی پزون و دورهمی و دید و بازدید, و البته سمنو پزون که به اندازه بقیه آسون نیست :) ولی به نظرم به زحمتش میارزه چون خیلی مزش رو دوست دارم. کار وقت گیر و انرژی بری هست و اگه چند نفری انجام بشه خوب خیلی بهتره.
این سمنو رو هم البته پارسال پختم, نشد که دستورش رو بنویسم. دیگه وقتی آماده شد یه هفته به عید بود و دیر برای اینکه کسی بخواد تازه شروع کنه. بعد هم درگیر بازارچه نوروزی و شیرینی پزون و این حرفا ... دیگه گذاشتمش برای امسال.
دستورش رو مینویسم بلکه انرژی بگیرم برای دوباره پختنش. سر پا ایستادن زیاد لازم داره و امسال یه کم برام سخته. با این وجود مطمئن هستم که آخرش شکمو بودنم به تنبلی ها غلبه میکنند و بلاخره انجامش میدم. پارسال که تنها بودم, امسال باید رو کمک آقای همسر حساب کنم :)
مواد اولیه :
آرد ۳,۵ تا ۴ کیلو
گندم ۱ کیلو
آب ۴ لیتر
بادام بوداده بدون نمک (یا هر آجیل دیگه ای)