بعد از حلواى سه آرد نوبت شيرينى سه آرد هست، ترکیبی از آردهاى گندم, نخودچی و برنج. بافت ترد و مزه بهشتى.
مواد اولیه :
آرد ١٠٠ گرم
آرد نخودچی ١٠٠ گرم
آرد برنج ١٠٠ گرم
پودر قند ١٥٠ گرم
روغن جامد قنادى ٢٠٠ گرم
پودرهل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبيل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته
نمك نوك چاقو
زرده تخم مرغ ٢ عدد
(وزن هر كدوم از زرده ها ۱۸ تا ۲۰ گرم باشه)
آرد نخودچی ١٠٠ گرم
آرد برنج ١٠٠ گرم
پودر قند ١٥٠ گرم
روغن جامد قنادى ٢٠٠ گرم
پودرهل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبيل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته
نمك نوك چاقو
زرده تخم مرغ ٢ عدد
(وزن هر كدوم از زرده ها ۱۸ تا ۲۰ گرم باشه)