Pages

Saturday, July 15, 2023

شيرينى سه آرد



بعد از حلواى سه آرد نوبت شيرينى سه آرد هست، ترکیبی از آردهاى گندم, نخودچی و برنج. بافت ترد و مزه بهشتى.

مواد اولیه :

آرد ١٠٠ گرم
آرد نخودچی ١٠٠ گرم 
آرد برنج ١٠٠ گرم
پودر قند ١٥٠ گرم 
روغن جامد قنادى ٢٠٠ گرم  
پودرهل  ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبيل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته
نمك نوك چاقو
زرده تخم مرغ ٢ عدد
(وزن هر كدوم از زرده ها ۱۸ تا ۲۰ گرم باشه)


برای شروع روغن, پودر قند و پودر هل و زجبيل رو باهم خوب مخلوط میکنیم تا جايى كه رنگ مخلوط روشن و حجمش بيشتر بشه و حسابی نرم و کرمی شکل. براى روغن جامد من از ghee گیاهی استفاده میکنم.
زرده هاى تخم مرغ رو اضافه و مخلوط ميكنيم.
آرد نخودچی و آرد برنج باید حسابی نرم و پودری باشند, مثل آرد شیرینی پزی. نباید داخلشون دونه های زبر و درشت داشته باشیم.


سه آرد رو هم همراه نمك الک و مخلوط میکنیم.
خمیر كه يكدست شد، داخل زيپلاك میگذاریم و حداقل 4 ساعت در يخچال استراحت میدیم.
فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
از خمير گلوله هاى كوچكى درست ميكنيم و داخل سينى فر روى كاغذ شيرينى پزى ميچينيم. قطر گلوله ها يك و نيم تا ٢ سانت باشه مناسبه.
براى طرح دادن من از يه كاتر ريز گُل استفاده كردم. كاتر رو داخل پودرقند ميزنم و روى شيرينى فشار عميقى ميدم.


روى شيرينى رو تخم خرفه، پسته، تخم خشخاش يا كنجد ميپاشيم و داخل فر گرم ١٤ تا ١٥ دقيقه ميپزيمشون.
بعد از پخت، سینی رو به همون حال بگذارید در دمای محیط تا شیرینی ها خنک بشند.
 

نوش جان !!!!!!
بپزيد و لذت ببريد.


1 comment:

  1. به به چه شیرینی های خوشگلی . دستتون درد نکنه .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...