هفته گذشته دستور گوش فیل رو گذاشته بودم. امروز هم دستور نوع دیگه گوش فیل رو میگذارم که در بلاگ یک دوست افغان بهش رسیدم.
تفاوت در اینه که خمیر خیلی نازک باز میشه و در روغن کم سرخ میشه. نیازی نیست در روغن غلطان باشه. در نهایت هم در پودر شکر غلطانده میشه.
این خمیر میتونه حتی به اندازه کاغذ نازک و به اندازه کف دست یا بزرگتر قالب زده بشه.
مواد لازم :
آرد حدودا 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره 30 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری سرپر
نمک 1 پینچ
شیر 50 میلی لیتر
پودر شکر
پودر هل
پودر پسته ، گل رز خشک