این یکی دیگه از اون کیک هاییه که دستورش کلی بالا پایین شده و اینقدری مواد اولیش کم و زیاد شده تا بلاخره بالانس بشه. چند باری درستش کردم تا بلاخره موفقیت کامل حاصل شد و شد این رسیپی.
گذاشتمش تو دسته بندی کیک های وارونه چون یه جورایی هم کیک وارونه کنجده.
مواد لازم :
آرد ١,١/٤ پیمانه
شکر قهوه ای ١,١/٤ پیمانه
ارده ١/٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
کنجد ١/٤ پیمانه
روغن ١/٣ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
جوش شیرین ١/٤ قاشق چایخوری
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
نمک ١ پینچ
کره