بافت این نون کمی متفاوته که ممکنه برای بعضی جذاب باشه و بعضی هم اصلا خوششون نیاد. نون یه رویه ضخیم برشته داره و داخلش نرم و پفی هست. برای طولانی مدت نگهداری کردن خیلی مناسب نیست و بهتره همون روز پخت مصرف بشه، مگر اینکه برش بزنید و فریز کنید تا کیفیتش رو حفظ کنه.
روش پخت خیلی راحت و بی دردسره، مخصوصا که با حداقل مواد اولیه تهیه میشه و خمیر نیاز به ورز دادن هم نداره.
مواد اولیه :
آرد 3 پیمانه
آب ولرم 1،1/2 پیمانه
مایه خمیر فوری 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1،1/2 قاشق چایخوری