Pages

Monday, December 1, 2014

کیش بروکلی


مواد اولیه:

شیر 1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بروکلی خرد شده 4 پیمانه
پنیر موتزارلا 1 پیمانه رنده شده
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
نشاسته ذرت 1،1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک - فلفل سیاه


خمیر تارت، پای و کیش


این دستور رو یه سال و نیم پیش گذاشته بودم ولی نمیدونم چرا عکساش دیگه باز نمیشه و کاریش نمیتونم بکنم. اینه که بازنویسی و عکس و مطالبی بهش اضافه کردم.

این یکی از بهترین رسیپیهای خمیر تارته که تابه حال امتحان کردم و برای کیش هم میتونیم استفادش کنیم چون شیرین نیست. کیفیت خوبی داره و راحت باز میشه. 2 تا دستور برای این پست میگذارم.
برای تارتهایی که فقط خمیر زیرین دارند از فرمول یک و تارتهایی که باید با خمیر روکش هم بشند از فرمول دوم استفاده میکنیم که خمیری 2 برابر اولی بهمون میده.
دستورالعمل کاملا مشابهه.

فرمول 1 :
آرد 1 پیمانه
کره 1/3 پیمانه (70 گرم)
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آب یخ 2،1/2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/8 قاشق چایخوری

فرمول 2 :
آرد 2 پیمانه
کره 2/3 پیمانه (140 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب یخ 3 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/4 قاشق چایخوری
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...