این دستور رو یه سال و نیم پیش گذاشته بودم ولی نمیدونم چرا عکساش دیگه باز نمیشه و کاریش نمیتونم بکنم. اینه که بازنویسی و عکس و مطالبی بهش اضافه کردم.
این یکی از بهترین رسیپیهای خمیر تارته که تابه حال امتحان کردم و برای کیش هم میتونیم استفادش کنیم چون شیرین نیست. کیفیت خوبی داره و راحت باز میشه. 2 تا دستور برای این پست میگذارم.
برای تارتهایی که فقط خمیر زیرین دارند از فرمول یک و تارتهایی که باید با خمیر روکش هم بشند از فرمول دوم استفاده میکنیم که خمیری 2 برابر اولی بهمون میده.
دستورالعمل کاملا مشابهه.
فرمول 1 :
آرد 1 پیمانه
کره 1/3 پیمانه (70 گرم)
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آب یخ 2،1/2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/8 قاشق چایخوری
فرمول 2 :
آرد 2 پیمانه
کره 2/3 پیمانه (140 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب یخ 3 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 1/4 قاشق چایخوری