Pages

Wednesday, March 4, 2015

مربای هویج


مربای هویج هم از اون چیزاییه که یا باید از فروشگاه ایرانی پیداش کنی یا اینکه خودت بپزی، که البته پختنش هم مطمئن تره هم به صرفه تر، نه فقط از نظر مالی، که از نظر زمانی و مسافتی.

دیگه اینکه هویج و کرفس پای ثابت موجودی یخچال منه همیشه. حالا با کرفس که نمیشه مربا پخت :) ولی حداقل هویج همیشه به دادم میرسه، میتونه مربا بشه، پلو بشه، کیک و کلوچه بشه، حلوا بشه، یه هویی دلت آبمیوه خواست آبمیوه بشه، تو سوپ و سس ماکارونی بره، گرسنت شد خالی خالی و قرچ قوروچ گازش بزنی. خلاصه که این سبزی نارنجی (بزنم به تخته) با این نیم وجب قدش این همه کارایی داره و هزارجور خاصیت.

مواد اولیه :

هویج رنده شده 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری
هل سبز 2 عدد (یا چوب دارچین)

پتاژ کرفس


به ندرت پیش میاد سوپ و آش درست کنم، بیشتر زمانی که مهمون دارم. پتاژها هم خیلی راحت پخته میشند و خیلی نیاز به توجه و رسیدگی ندارند. اینه که خیلی ازشون استقبال میکنم :)
دستور چند نمونه پتاژ دیگه رو پیش از این نوشتم که همشون مثل این یکی خوشمزه شدند. ولی راستش اینه که چون کرفس خیلی دوست دارم، این یکی رو بیشتر از همه دوست داشتم.

مواد اولیه :

کرفس 500 گرم
تره فرنگی 50 گرم
هویج 50 گرم
کره 50 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
سیر 1 حبه
آب مرغ 1 لیتر
خامه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک - فلفل
برگ بو 1 عدد

نان پارکِر


نان پارکر یه نون لقمه ای کره ای خوشمزست. کره در این رسیپی بافت نون رو نرم میکنه در عین حال روی نون حسابی برشته میشه.


مواد اولیه :
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
آرد 3،3/4 تا 4 پیمانه
آب ولرم 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
شکر 2 سوپخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

برای روی نان:
کره 1/4 پیمانه
نمک دریا (دانه درشت)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...