مربای هویج هم از اون چیزاییه که یا باید از فروشگاه ایرانی پیداش کنی یا اینکه خودت بپزی، که البته پختنش هم مطمئن تره هم به صرفه تر، نه فقط از نظر مالی، که از نظر زمانی و مسافتی.
دیگه اینکه هویج و کرفس پای ثابت موجودی یخچال منه همیشه. حالا با کرفس که نمیشه مربا پخت :) ولی حداقل هویج همیشه به دادم میرسه، میتونه مربا بشه، پلو بشه، کیک و کلوچه بشه، حلوا بشه، یه هویی دلت آبمیوه خواست آبمیوه بشه، تو سوپ و سس ماکارونی بره، گرسنت شد خالی خالی و قرچ قوروچ گازش بزنی. خلاصه که این سبزی نارنجی (بزنم به تخته) با این نیم وجب قدش این همه کارایی داره و هزارجور خاصیت.
مواد اولیه :
هویج رنده شده 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری
هل سبز 2 عدد (یا چوب دارچین)