Pages

Friday, January 12, 2018

شیرینی ادویه ای


خوب روزهای اول سال نوی میلادی و تعطیلات و بوی شیرینی و ادویه و بوقلمون و درخت کاج و گیلی گیلی های رنگی و خوشکل هم گذشت.
این شیرینی ها رو برای سال جدید و استقبال از بابانوئل درست کرده بودم. پایه شیرینی melting moments هست که قبلا دستور نوع ساده و زعفرونیش رو گذاشتم. بافت شیرینی مثل نون برنجی میمونه, تو دهان آب میشه اینقدری که نرمه، که دلیلش هم وجود نشاسته هست.
اینبار با ادویه های کریسمسی پختمشون، یه ترکیبی از ادویه ها که تو این فصل همه جا بوشون رو میشه حس کرد. در شیرینی ها و چای مخصوصا خیلی استفاده میشه، مثل دارچین، هل، میخک، زنجبیل، رازیانه، بادیان، جوزهندی و ... به نظرم به اقتضای فصل انتخاب شدند، مناسب فصل سرما و کمک میکنند به گرم نگه داشتن بدن مخصوصا در زمستون بی اندازه سردی که ما داریم.
ترکیب این ادویه ها، به ادویه چای معروفه.


مواد اولیه :

آرد 1،1/2 پیمانه (185gr)
نشاسته ذرت 1/2 پیمانه (65gr) 
پودر قند 1/3 پیمانه (41gr)
کره 1 پیمانه (227gr)
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر دارچین 3/4 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر میخک 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
پودر جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند برای روی شیرینی

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...