Pages

Sunday, March 12, 2023

شیرینی مربایی


دستور تهیه ۲ مدل شیرینی مربایی رو تا الان نوشتم که هردوشون رو خیلی دوست دارم, واقعا با سلیقه من هماهنگ هستند. بیسکویت ترد با شیرینی کم که با رطوبت مربای بینش تو دهان آب میشه.
گاهی به خمیرشون اسانس یا ادویه متفاوتی اضافه میکنم و با مربایی که باهاش هماهنگ باشه پرش میکنم. مثل دارچین و مربای سیب.

دستور هر دو رو اینجا ببینید :

این هم سومین دستور, چون من عاشق مربا و شیرینی مربایی و هر چی که با مربا درست میشه هستم 😊

مواد اولیه :

کره ۱۵۰ گرم
آرد ۲۷۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری 
وانیل ۱/۲ قاشق چايخورى
زرده تخم مرغ ۱ عدد
۱ قاشق سوپخوری Corn syrup
نمک نوک قاشق 
مربا و پودر قند اضافی 

Wednesday, March 1, 2023

کوکی کرنبری و پرتقال


دستور کوکی کرنبری رو قبلا نوشتم که تقریبا پای ثابت سینی شیرینی و کوکی باکس های منه.
دستورش رو اینجا میتونید بخونید : کوکی کرنبری
چون دوست داشتم خمیر رو قالب بزنم کمی تغییرش دادم و نتیجه همچنان عالی شد. عطر بینظیر پرتقال رو هم بهش اضافه کردم .

مواد اولیه:

کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
آرد ۲,۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
کرنبری خرد شده ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال ۱ قاشق سوپخوری 
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری 
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...