دستور کوکی کرنبری رو قبلا نوشتم که تقریبا پای ثابت سینی شیرینی و کوکی باکس های منه.
دستورش رو اینجا میتونید بخونید : کوکی کرنبری
چون دوست داشتم خمیر رو قالب بزنم کمی تغییرش دادم و نتیجه همچنان عالی شد. عطر بینظیر پرتقال رو هم بهش اضافه کردم .
مواد اولیه:
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
آرد ۲,۱/۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
کرنبری خرد شده ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
کره باید به دمای محیط رسیده باشه و برای آرد هم از آرد چند منظوره all purpose flour باید استفاده بشه.
اول از همه کره رو با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری هم میزنیم تا کره سبک و نرم و کرمی شکل بشه. آب پرتقال, رنده پوست پرتقال و عصاره وانیل رو اضافه میکنیم.
آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز نمیدیم چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.
کرنبری خشک رو باید داخل میکسر خرد و در نهایت به خمیر اضافه میکنیم.
داخل نایلون میگذاریم. کمی نازکش میکنیم تا دمای همه قسمت های خمیر یکسان بشه. مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم.
فر رو هم با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه. برای باز کردن خمیر زیرش کاغذ شیرینی پزی میگذاریم و برای روش از یه کاغذ شیرینی پزی دیگه یا پلاستیک استفاده میکنیم. خمیر رو بینشون میگذاریم و به کمک وردنه پهن میکنیم. ضخامت خمیر میتونه بین ۶ تا ۸ میلی متر باشه.
قالب میزنیم و داخل سینی فر روی کاغذ شیرینی پزی کنار هم میچینیم.
کاتر دونه برفی من قطرش ۴ و نیم سانت هست. با توجه به سایز شیرینی زمان پخت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه مناسبه.
زمان پخت رو با توجه به ضخامت و اندازه شیرینی باید تنظیم کنید. زیرشون باید کمی طلایی بشه.
نکته : بهتره کرنبری با میکسر خرد بشه. زمان قالب زدن اگر تکه های درشت باقی مونده باشه کار رو سخت میکنه و لبه های شیرینی صاف در نمیاد. پس اگر میخاید کرنبری رو ساطوری کنید حتما باید ریز ریز بشه.
لبه های کاتر هم بهتره تیز باشه.
من از قالب دونه برف استفاده کردم که استمپ داره. مشابهش رو ۲ تا دستور قبل برای کوکی دونه برفی داشتم. ولی از استمپش استفاده نکردم چون با وجود دونه های قرمز کرنبری, طرح خودش رو نشون نمیده.
از من گفتن خلاصه! مزه این کوکی خیلی خاصه. دیگه خود دانید 😊
No comments:
Post a Comment