Pages

Wednesday, August 29, 2012

پنکیک و سس سیب و بلوبری


بازم یه دستور دیگه با بلوبری. دوستان حسابی سربه سرم گذاشتند این مدت از بس بلوبری دیدند تو فیسبوک من. ولی خوب من که دست از سر میوه ها برنمیدارم. مخصوصا بگم که یه مقدار بلوبری فریز کردم جهت ادامهء خوشمزه های بلوبری دار.   :-)

برای پنکیک :
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

برای سس :
سیب 2 عدد
بلوبری 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آب لیموترش تازه 1/2 قاشق سوپخوری

Tuesday, August 28, 2012

کوفته بوقلمون و سبزیجات


این کوفته های کوچک رو همراه  سالاد، سبزیجات پخته، پلو یا پاستا میتونیم سرو کنیم.

برای کوفته :
بوقلمون چرخ شده 400 گرم
هویج متوسط 1 عدد
کدو سبز متوسط 1 عدد
سیب زمینی کوچک 1 عدد
3 قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری italian seasoned
سیر 1 حبه
نمک، فلفل سیاه
آویشن 1 قاشق مرباخوری
ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری

برای سس :
گوجه فرنگی درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
آبلیمو
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز


Monday, August 27, 2012

باسلوق های رنگی



باسلوق یکی از شیرینیهای پرطرفدار و سنتی ایرانیه. شکل سنتیش رو همه میشناسیم. در شکل مدرن هم از رنگهای خوراکی یا آبمیوه ها برای رنگ دادن استفاده و به فرمهای مختلفی شکل داده میشه.

من هم باسلوقهام رو کاملا به شکل غیر سنتی درست کردم و به عنوان کادو برای دوستی بردم. خوشمزه و در عین حال شیک. در فرم سنتی از گلاب، گردو و جوهر لیمو (برای پیشگیری از شکرک زدن) استفاده میشه. من پودر ژله استفاده کردم که هم رنگ دلخواهم رو میده، هم عطر خودش رو داره به اندازه کافی حاوی اسید هست که شکرک نزنه.

مواد لازم :

نشاسته گندم 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب سرد 2 پیمانه ( یا بیشتر)
آب جوش 1 پیمانه
ژله میوه ای 1 بسته
کره 1/2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل

Thursday, August 23, 2012

هویج پلو


هر غذای ایرانی در مناطق مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشه. هویج پلو هم یکی از اونهاست. ولی خوب امتحان کردن روشهای مختلف باعث میشه مزه غذاها همیشه برامون جذاب باشه.
این هم روش منه.

مواد لازم:

پیاز
هویج
گوشت چرخ شده
نمک، فلفل سیاه، دارچین، تخم گشنیز
کشمش ریز، زرشک
برنج

نان سیر و جعفری


مواد لازم:

کره 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری

Tuesday, August 21, 2012

کیوی یخی


یه بستنی ساده یخی که با هر میوه ای میشه درستش کرد.

مواد لازم:

کیوی یا هر میوه دلخواه
عسل
ماست

Sunday, August 19, 2012

نان نرم سبوسدار




خمیر این نون رو برای نون کوچولوهای سیردار استفاده کرده بودم و نتیجه عالی بود. اینبار هم با اضافه کردن سبوس یه نون نرم برای صبحانه درست کردم. تقریبا مثل نون شیرمال خودمون میشه.

برای خمیر : 
آرد حدودا 350 گرم
خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 60 سی سی
شیر 200 سی سی
سبوس 2 تا 3 قاشق چایخوری


برای روی نان :
آرد 1/2 قاشق سوپخوری
آب سرد 1/2 پیمانه
کنجد - تخم خرفه - سبوس - جو دوسر پرک (انتخابی)



Wednesday, August 15, 2012

کیک وارونه بلوبری




یه خصوصیت این کیک که من خیلی دوست دارم اینه که بلوبری بعد از پخت شربت زیادی تولید میکنه که بعد از برگردوندن کیک کاملا به خوردش میره و خوشمزه تر میشه.

مواد لازم:

آرد 1،1/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بلوبری تازه یا یخ زده 2 پیمانه
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

کره - شکر سفید

مافین بلوبری





یه مافین خوشمزه دیگه که برای صبحانه و عصرانه مناسبه.  

مواد لازم:

آرد 1،1/2 پیمانه
جو دوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن کانولا 1/2 پیمانه
بلوبری 1،3/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

Monday, August 13, 2012

بستنی بلوبری



مزه این بستنی عالی شد و خیلی متفاوت. مزه بلوبری خیلی به من نمیچسبه ولی بستنیش طعمی دلپذیرتر از خودش داره.

مواد لازم:

بلوبری 2 پیمانه سرپر
شکر 3/4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
خامه 35% 1،1/2 پیمانه

گره های سیر دار




خمیر این نون یکی از بهترین خمیرهایی بود که تا حالا تجربش کردم، نرم و خوش دست برای کار کردن، و نتیجه کار هم رضایت بخش بود. نون هم به همون اندازه نرم و با کیفیت شد.
این نون کوچولوهای سیر دار برای سرو کنار سوپها و پیش غذاها، مخصوصا کنار غذاهای سیر لازم کاملا مناسبند. شدیدا پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحانشون کنید.

برای خمیر:
آرد 350 گرم
پودر خمیرترش 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 60 سی سی
شیر 200 سی سی

برای رویه:
سیر 6 حبه
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری
کره 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری


Thursday, August 9, 2012

کوفته بلغور



برای کوفته:
گوشت چرخ شده 300 گرم
بلغور 8 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک، فلفل سیاه، زیره

برای داخل کوفته:
پیاز درشت 1 عدد
بادام خلالی (یا پرک) 2 قاشق غذاخوری
کشمش 2 قاشق غذاخوری
دارچین

برای سس:
پیاز 1 عدد
رب گوجه
گوجه رنده شده 
سرکه
نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز

Wednesday, August 8, 2012

کیک وارونه آلو


هر بار که کیک جدیدی درست میکنم میگم این دیگه خوشمزه ترین کیک دنیاست، ولی باز چند روز بعدش به کشف جدیدی میرسم و باز پیش خودم میگم که نه اشتباه میکردم و این یکی خوشمزه تر از بقیه شده، و این داستان همینطور ادامه پیدا میکنه.




مواد لازم:

آرد 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
نمک 1 پینچ

آلوی متوسط 4-6 عدد (سیاه یا قرمز)
مقداری کره و شکر سفید



Friday, August 3, 2012

مافین دانه های مغذی



این مافین گزینه مناسبی برای صبحانه میتونه باشه، شیرینیش زیاد نیست و مقویه. به خصوص برای بچه ها خیلی مناسبه، به عنوان صبحانه یا میان وعده. 

مواد لازم:

آرد 1 پیمانه
جو دو سر پرک 1 پیمانه
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
زنجبیل و دارچین 1 قاشق چایخوری
دانه های مغذی خرد شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر قهوه ای 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 2/3 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

Thursday, August 2, 2012

کیک لیمو و کنجد سیاه


اگه عطر لیمو رو دوست دارید حتما از این کیک خوشتون میاد.
یه کیک حسابی لیموییه و شاید بهتر باشه اسمش رو کیک دوبل یا تریپل لیمویی بگذاریم :)

مواد لازم:

لیموی سبز درشت 5 عدد
تخم مرغ 4 عدد
کره 150 گرم
شکر 150 گرم + 100 گرم
آرد 200 گرم
کنجد سیاه 2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

حریره جودوسر


صبحانه مقوی و مرده علاقه مردم این ولایت ... شاید همونقدر که ما حلیم رو دوست داریم. با این تفاوت که زود آماده میشه و و در نوع خودش یه بمب انرژیه. 
اگر نمیدونید جودوسر چیه اینجا رو بخونید : تفاوت جودوسر و جو

در نوع سنتی فقط جودوسر پرک شده نیم پز هست که با آب پخته میشه و موقع سرو روش شیره درخت افرا (maple syrup) یا شکر قهوه ای میریزند همراه میوه های خشک یا میوه های ریز تازه یا خرد شده. 
ولی در دستورهای غذایی جدید برای مغذی کردنش آب رو با آب سیب یا شیر جایگزین میکنند. روشی که مینویسم از کاملترین دستورهاست.
خیلی خوشمزه میشه, من توانایی این رو دارم که هر روز برای صبحانه بخورمش.  

مواد لازم: 

جو دوسر پرک 1 پیمانه
شیر حداقل 3 پیمانه
سیب درشت 1 عدد
نمک 1 پینچ
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
دانه های مغذی خرد شده 1 قاشق سوپخوری پر

عسل, میوه های خشک یا تازه; برای روی حریره

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...