Pages

Wednesday, April 29, 2015

نان بربری


خوب بعد از این همه نونهای رنگ و وارنگ با مزه های مختلف بلاخره نوبت رسید به نون بربری, اون هم از نوع واقعی.
روش تهیه راحته با ساده ترین مواد اولیه. چند تا نکته مهم هست که که اگه رعایت بشه نون با کیفیتی خواهیم دشت. 


مواد اولیه:
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری 
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱,۱/۲ پیمانه
آرد حدودا ۳,۱/۴ پیمانه
سبوس

برای رویه:
آب سرد ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۲ قاشق سوپخوری
کنجد
سبوس

Wednesday, April 22, 2015

نان چدار و گشنیز


مواد اولیه :
آرد حدودا ۳۵۰ گرم
کره ذوب شده ۲ قاشق سوپخوری
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱/۲ پیمانه
آب ولرم ۱/۴ پیمانه
گشنیز خورد شده ۱/۴ پیمانه
پنیر چدار رنده شده ۱,۱/۴ پیمانه

برای رویه:
تخم گشنیز 
سبوس 
۱ تخم مرغ کوچک 
۲ قاشق سوپخوری شیر

Thursday, April 16, 2015

شیرینی انگشتی مربایی


این شیرینی یه کمی وقت گیره ولی تعداد زیادی شیرینی میده بهمون و بسیار خوش خوراکه.  

مواد اولیه :

کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر ۲/۳ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد 
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مارمالاد
پودر قند

Wednesday, April 8, 2015

گرانولا با کینوا


اما آیا دانه کینوآ رو میشناسید ؟
کینوآ گیاهیه که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش معروفه. البته جزو غلات نیست اما خواصی مشابه و حتی بیشتر داره. در آمریکای جنوبی کشت می‌شه و خوشبختانه گفته می‌شه که کشت آن در ایران نیز شروع شده. «اینکاها» به این دانه‌ها «مادر همه‌ی دانه‌های خوراکی» می‌گن چون خواص فوق‌العاده‌ای داره. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، کلسترولتون بالاست یا می‌خواید لاغر شید می‌تونید به این دانه‌ها اعتماد کنید. روش پخت آن مانند برنجه و یکی از مواد غذایی سالم برای سلامتی. اگر از خواصش میخواید بدونید، اینجا مطلب رو بخونید : خواص کینوا

مواد لازم:
جو دوسر پرک ۱ پیمانه
کینوا ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱/۲ پیمانه ( یا تخم کتان)
تخم آفتابگردان ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
گردو یا بادام خورد شده ۱/۲ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۱/۴ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه (یا شیره درخت افرا)
سیب ۲ عدد 
میوه خشک ۱/۲ پیمانه ( اختیاری )
ادویه ۱ قاشق چایخوری (دارچین, زنجبیل, هل, جوزهندی)
نمک ۱ پنیچ

Tuesday, April 7, 2015

کیک شکلاتی موزی


خیلی اهل دسرهای شکلاتی نیستم ولی این کیک رو زیاد پختم چون حسابی نرم و شوکلاتیه و مناسب روکش کردن با خامه فرم گرفته یا باتر کریم. من از یه گاناش ساده استفاده کردم که دو برابر شوکلاتیش میکنه.


همین اول کار بگم که اگر از موزهای کاملا رسیده و نرم که پوستشون لکه های قهوه ای داره استفاده کنید, مزه موز در کیک محسوسه اگر نه مزه موز مشخص نخواهد بود. در هر حال وجود موز هست که باعث نرم شدن بافت کیک میشه. 

مواد اولیه:
شکر ۲ پیمانه
آرد ۱,۳/۴ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۱/۲ پیمانه 
موز له شده ۱ پیمانه (۲ عدد متوسط)
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه 
آب گرم ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه 
بکینگ پودر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد

برای گاناش:
شکلات ۲۲۵ گرم
خامه ۳/۴ پیمانه
کره ۱ قاشق سوپخوری

Thursday, April 2, 2015

اسکن هویج


اسکان یه نون یا شیرینی بریتانیایی هست که خیلی زود آماده میشه. از بکینگ پودر برای حجم دادن استفاده میشه و میتونیم مثل کیک و مافین مزه های مختلف بهش بدیم.
کم شیرین هستند و برای عصرونه یا صبحونه، کنار چای یا قهوه مناسب.


مواد اولیه:
آرد ۲ پیمانه 
کره ۱/۲ پیمانه 
هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه 
شیر ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری 
زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری 
دارچین ۱/۴ چایخوری
جوز هندی ۱/۸ چایخوری
نمک ۱/۴ چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد 
کشمش یا گردو ۱/۳ پیمانه 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...