این مافین هم 2 هفتست که تو نوبت نوشتن بوده.
وقتی هم طعم خرما رو دوست داشته باشی هم موز، نتیجه میگیری که میتونی با هم قاطیشون کنی :-) و از عطر و طعم هر دو لذت ببری.
خرما و موز از میوه هایی هستند که بعد از پخت شیرین تر میشند و من مزشون رو بعد از پختن خیلی دوست دارم.
مواد لازم :
آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
خرما خرد شده 1 پیمانه
موز رسیده له شده 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ