Pages

Monday, March 27, 2017

نان کشمش، فندق و دارچین


اول از همه یه توضیح کوچولو بدم که برای رومال نون من از عسل سیاه استفاده کردم به همین خاطر هم روی نونم خیلی تیره شده. حالا چرا عسل سیاه ؟! چون زنبورش از گلهای گندم سیاه تغذیه کرده. این عسل رنگ تیره ای داره و مزش متفاوت از عسل های دیگه هست، طعمش بی نظیره. اگر دسترسی داشتید حتما امتحانش کنید.

این نون نسبتا پرملات هست و پر از کشمش و فندقه. میتونید مقدارش رو کم کنید. دوست داشتید کشمش و فندق رو با خشکبار دیگه جایگزین کنید.

مواد اولیه:
آرد 3،1/2 تا 4 پیمانه
شیر ولرم 3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/4 پیمانه (57 گرم)
تخم مرغ 2 عدد
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فندق خرد شده 2/3 پیمانه
کشمش 2/3 پیمانه

داخل نان:
شکر قهوه ای 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1 تا 1،1/2 قاشق سوپخوری

روی نان:
کره 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری

Tuesday, March 21, 2017

کیک آناناس و بلوبری


مواد اولیه:
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
آرد 1،1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست یک پرتقال یا لیمو ترش
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
بلوبری 1/4 پیمانه
آناناس 3 حلقه

برای روی کیک:
آناناس 4 حلقه
بلوبری 1/2 پیمانه
کمی شکر

Tuesday, March 14, 2017

کمپوت گلابی قرمز


برای قرمز شدن گلابی ها من از چغندر قرمز استفاده کردم چون حسابی رنگ میده و البته عطر و طعمش رو به گلابی میده که من خیلی دوست دارم. اگر چغندر دوست ندارید یا در دسترس نیست، میتونید از آلبالو، رزبری یا کرنبری تازه به جای چغندر استفاده کنید.

مواد اولیه:

گلابی 4 عدد
چغندر متوسط 1 عدد
شکر 1/2 پیمانه
چوب دارچین 1 تکه
هل 2 عدد
گلاب 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال 5 سانتی متر

Friday, March 3, 2017

بیسکوئیت چای


این بیسکوییتها بی اندازه ساده هستند. خمیرش shortbread "شُرت برِد" یا به فرانسه sablé "سَبله" گفته میشه، فرقش با بیسکوییتهای دیگه اینه که تخم مرغ نداره و همین باعث ترد و شکننده شدنش بعد از پخت میشه. در واقع تو دهن آب میشه. 
روش تهیه بیسکویت لیمویی شکلاتی رو قبلا گذاشته بودم که پایه خمیر مشابهی داره. این بار با اضافه کردن کمی هل و گلاب عطر و بوی ایرانی بهش دادم.

مواد اولیه :

شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم 
کره ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
کمی تخم خرفه یا پودر پسته

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...