کم کم باید به استقبال پائیز بریم، این روزا دمای هوا خیلی متغیر شده، یه روزی هوای 38 درجه و رطوبت بالای 90%، یه روز باد خنک و بارون و طوفان و رعد و برق. یعنی این شهر کلا تکلیفش با خودش معلوم نیست :-)
دسرهای خوشمزه همیشه میچسبند، مثل همیشه کنار دوستان گلم. حیف که از خانواده خیلی دورم و نمیتونم براشون آشپزی کنم :-(
دسرهای خوشمزه همیشه میچسبند، مثل همیشه کنار دوستان گلم. حیف که از خانواده خیلی دورم و نمیتونم براشون آشپزی کنم :-(
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
پوره کدوحلوائی 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
خامه 3/4 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
نشاسته ذرت 1/2 قاشق سوپخوری
برای خمیر:
برای خامه:
خامه 2/3 پیمانه
ماست پرچرب 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 2 تا 3 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 چایخوری