Pages

Thursday, September 12, 2013

پای کدوحلوایی


کم کم باید به استقبال پائیز بریم، این روزا دمای هوا خیلی متغیر شده، یه روزی هوای 38 درجه و رطوبت بالای 90%، یه روز باد خنک و بارون و طوفان و رعد و برق. یعنی این شهر کلا تکلیفش با خودش معلوم نیست :-)
دسرهای خوشمزه همیشه میچسبند، مثل همیشه کنار دوستان گلم. حیف که از خانواده خیلی دورم و نمیتونم براشون آشپزی کنم :-(

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
پوره کدوحلوائی 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
خامه 3/4 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
نشاسته ذرت 1/2 قاشق سوپخوری

برای خمیر:

برای خامه:
خامه 2/3 پیمانه
ماست پرچرب 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 2 تا 3 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 چایخوری


خوب اول از همه بگم این تَرَکهایی که روی پای میبینید نتیجه یه اشتباهه. نشاسته ذرت رو اشتباها 1 قاشق سوپخوری ریختم. یادمون باشه شیرینی پزی با آشپزی یه فرق کوچیکی داره. اینکه اندازه ها و زمان بندی خیلی مهمه و باید دقیق باشه وگرنه به نتیجه نمیرسم.

خمیر تارت رو باز میکنیم و داخل قالب 23 سانتی پهن میکنیم. باقی خمیر رو از اطراف قالب میبریم و با چنگال کف و دیواره ها رو حسابی سوراخ سوراخ میکنیم. قالب رو برای 20 دقیقه در یخچال قرار میدیم.
فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
بعد از 20 دقیقه خمیر رو با یک کاغذ روغنی میپوشونیم و داخلش رو با حبوبات پر میکنیم تا موقع پخت پف نکنه. مدت 10 دقیقه خمیر رو در فر گرم میپزیم.
بعد از پخت میگذاریم تا کمی خنک بشه.


نشاسته و نمک و ادویه ها رو جداگانه مخلوط میکنیم. تخم مرغ و شکر قهوه ای رو خوب مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل بشه. پوره کدوحلوایی و باقی مواد رو یکی یکی اضافه و در نهایت مواد خشک رو مخلوط میکنیم.
روش تهیه پوره رو اینجا میتونید بخونید : * تهیه پوره کدوحلوایی *
برای داخل مواد من از خامه 15% استفاده کردم ولی خوب خامه پرچرب تر خوشمزه ترش میکنه.



برای تزئین روی پای میتونیم از بقایای خمیر استفاده کنیم و به شکلهای مختلف شکل بدیم یا قالب بزنیم.

مایع پای رو داخل قالب میریزیم و مدت 15 دقیقه داخل فر میپزیمش. تو این مدت باقی خمیر رو نازک باز میکنیم و قالب میزنیم. من به شکل برگ قالب زدم و با پشت چاقو روش رو خط انداختم. بعد از 15 دقیقه پخت از فر در میاریم و دما رو به 350 درجه فارنهایت کاهش میدیم.
برگها رو آروم میچینیم کنار هم و چون هنوز مایع خودش رو کامل نگرفته با احتیاط این کار رو انجام میدیم. دوباره داخل فر میگذاریم تا بپزه برای 35 تا 40 دقیقه.


بعد از پخت چند ساعت زمان میدیم تا کاملا خنک بشه.

برای روی پای خامه و شکر رو خوب میزنیم تا فرم بگیره. بعد ماست و وانیل رو اضافه میکنیم. من شکر قهوه ایم تموم شده بود و از شکر سفید استفاده کردم. شکر قهوه ای رنگ خامه رو هم کرم رنگ میکنه. میزان شکر داخل خامه رو بسته به ذائقه میتونیم بیشتر کنیم.


موقع سرو کمی پودر قند و جوز هندی پاشیدم روی پای.


5 comments:

  1. به به فصل کدو شده و خوراکی های خوشمزه با این میوه
    مرسی عاطفه جان

    ReplyDelete
  2. من همه یه نون ها ،کیک ها و دسر های با کدو حلوایی رو دوست دارم ،دستتون درد نکنه عاطفه جون ،خیلی خوشمزه به نطر می رسه

    ReplyDelete
  3. من همه یه نون ها ،کیک ها و دسر های با کدو حلوایی رو دوست دارم ،دستتون درد نکنه عاطفه جون ،خیلی خوشمزه به نطر می رسه

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...