دستور تهیه ۲ مدل شیرینی مربایی رو تا الان نوشتم که هردوشون رو خیلی دوست دارم, واقعا با سلیقه من هماهنگ هستند. بیسکویت ترد با شیرینی کم که با رطوبت مربای بینش تو دهان آب میشه.
گاهی به خمیرشون اسانس یا ادویه متفاوتی اضافه میکنم و با مربایی که باهاش هماهنگ باشه پرش میکنم. مثل دارچین و مربای سیب.
دستور هر دو رو اینجا ببینید :
این هم سومین دستور, چون من عاشق مربا و شیرینی مربایی و هر چی که با مربا درست میشه هستم 😊
مواد اولیه :
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۲۷۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چايخورى
زرده تخم مرغ ۱ عدد
۱ قاشق سوپخوری Corn syrup
نمک نوک قاشق
مربا و پودر قند اضافی