Pages

Monday, August 1, 2016

کوکی جودوسر و فندق


مواد اولیه :

جودوسر پرک درشت 1،3/4 پیمانه (rolled oats)
آرد 3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
فندق خرد شده 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
جوزهندی 1 پینچ
نمک 1/8 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری



برای شروع، فندق رو که درشت خرد کردیم کمی بو میدیم. این که میگم درشت برای اینکه تکه های فندق هم دیده بشه هم زیر دندون بیاد. من معمولا پوست قهوه ای فندق رو هم نگه میدارم.
فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.

مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. همونطور که در مواد اولیه گفتم برای انتخاب جودوسر، نوع درشت که rolled oats یا old fashioned oats نامیده میشه مناسب تر هست.

در ظرف دیگه ای کره که به دمای محیط رسیده، با شکر مخلوط میکنیم تا نرم و کرمی بشه. عسل، تخم مرغ و وانیل رو یکی یکی اضافه میکنیم.
مواد خشک و فندق رو میریزیم. فقط اینقدری مخلوط میکنیم که گلوله ای باقی نمونه. بیش از حد هم نزنید.


داخل سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم و با قاشق غذاخوری یا قاشق بستنی از مواد برمیداریم و با فاصله روی سینی میچینیم. اگه خیلی روی اندازه و گرد بودنشون حساس باشیم دورشون رو با دست گرد میکنیم و روشون رو با دست کمی فشار میدیم و صاف میکنیم.

مدت 18-17 دقیقه در فر قرار میدیم تا بپزه.
بعد از پخت کوکی ها خیلی نرم هستند. کمی که خنک شدند روی توری میچینیم تا حرارتشون رو کامل از دست بدند.


3 comments:

  1. دستتون درد نکنه کوکی بسیار جالبیه . در اولین فرصت درست میکنم . ممنون :)

    ReplyDelete
  2. با سلام مرسی از دستور خوشمزه تون .سوال داشتم چه مغزدیگه رو میشه جایگزین فندق کرد و دیگه اینکه می تونیم از عسل به طور کامل استفاده کنیم منظورم به جای شکر ؟ممنون میشم سریع جوابمو بدین سپاسگزارم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام سورى جان
      به جاى فندق هر مغزى كه دوست داريد جايگزين كنيد
      ولى بهتره شكر رو با عسل جايگزين نكنيد
      چون مواد خيلى رقيق ميشه و تناسب مواد اوليه به هم ميريزه

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...