Pages

Tuesday, February 20, 2018

کوکی ارده و کنجد


خوب نزدیک عیده و بساط شیرینی پزی دوباره به پا میشه. طعم ارده در این شیرینی عالیه.

مواد اولیه :

آرد 1،1/4 پیمانه
ارده 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کنجد 1/3 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کره 140 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

Monday, February 12, 2018

کلوچه سیب


اصلا اسمش هم خوشمزست، کلمه کلوچه کلا کلمه خوشمزه ایه :)
این کلوچه ها مربوط به سیب چینی اول پاییز هست که فرصت نشده بود دستورش رو بنویسم. روش تهیه چند مدل کلوچه دیگه رو هم قبلا نوشتم که میتونید اینجا ببینیدشون : انواع کلوچه

مواد اولیه ای که لازم داریم :

برای خمیر:
آرد 2،1/2 تا 2،3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم (1/3 پیمانه)
شکر 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
شیر ولرم 1/2 پیمانه
مایه خمیر 1،3/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

مواد میانی:
سیب درشت 3 عدد
شکر قهوه ای 120 گرم
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
آب لیمو تازه 1/2 قاشق سوپخوری
کره 1 قاشق سوپخوری
گردو یا بادام خرد شده (اختیاری)

برای رویه:
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری