مواد لازم:
سرکه سفید
رزبری تازه یا یخ زده
روش کار خیلی راحته.
رزبری تازه یا یخ زده رو داخل سرکه سفید میریزیم و مدت 2 هفته زمان میدیم تا رزبری رنگ و مزه و عطرش رو به سرکه بده.
بعد از 2هفته میوه ها رو جدا میکنیم و سرکه رو از صافی رد میکنیم. به میوه ها دیگه احتیاجی نداریم. سرکه قرمز خوشرنگمون رو داخل شیشه نگهداری میکنیم.
سرکه رزبری آمادست.
عطر و طعم سرکه فوق العادست و میتونیم ازش برای تهیه سس سالاد استفاده کنیم یا مستقیما روی سالاد سرو کنیم؛ یا داخل سسهای گرم و سایر رسیپی ها ...
چه جالب عاطفه جان ، چقدر هم خوشرنگ شده
ReplyDeleteحتما امتحانش کن عزیزم ... خیلی بو و طعمش خوبه
Deleteخیلی خوشرنگ شده عاطفه جون ،باید طعم جالبی هم داشته باشه.دستتون درد نکنه
ReplyDeleteمرسی عزیزم
Deleteبو و طعم رزبری واقعا ملموسه
من خیلی عطر و طعم رازبری رو دوست دارم،حتما امتحانش می کنم.خیلی ممنون
Deleteوای چه رنگیییییییییی...خیلی عالی بود
ReplyDelete:-)
Delete