Pages

Monday, March 25, 2019

بیسکویت بهاری


از خمیر کوکی مرمری که قبلا دستورش رو گذاشتم برای این کوکی های خوشکل و خوشمزه استفاده کردم. مزش عالیه و با یه کمی خلاقیت میتونید شکل های مختلفی بهش بدید.

میشه 2 رنگ خمیر رو میشه به اشکال مختلف کنار هم قرار داد تا شیرینیهای قشنگ و متنوعی داشته باشیم. از هر اسانسی که خواستیم میتونیم داخلش استفاده کنیم. وانیل, نعنا, بادام, پرتقال, ... 

مواد لازم:
کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل 1،1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنچ

برای خمیر شکلاتی :

پودر کاکائو 6 قاشق سوپخوری 
کره آب شده 2  قاشق سوپخوری
شیر 2  قاشق سوپخوری

کمی کنجد 



برای شروع کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا کرمی شکل بشه. تخم مرغ، شیر و عصاره رو یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک رو هم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه. کاملا طبیعیه و داخل یخچال که بره مشکل حل میشه. خمیر رو دو نیم میکنیم.

برای خمیر شکلاتی, کره, پودر کاکائو و شیر رو مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشه. این یه کوچولو خمیر رو به نیمی از خمیر اضافه و مخلوطش میکنیم تا یک دست بشه. خمیر رو بیش از حد هم ورز نمیدیم که به روغن میوفته.
خمیر ها رو مثل یه دیسک ضخیم باز میکنیم و جداگانه داخل نایلون میگذاریم و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم.


قالب زدن رو طبق عکس انجام بدید. برای زیرش خمیر رو به هر شکل که خواستید قالب بزنید, روی سینی فر که کاغذ شیرینی پزی گذاشتید بچینید و با یه قالب گل که سایزش از قبلی کوچکتر باشه رنگ مخالف رو قالب بزنید. ضخامت هر لایه ۵ تا ۶ میلیمتر باشه خوبه.

یه فشار کوچیک وسط گل میدیم. با یه قطره شیر یا اگه تخم مرغ شکسته دارید با یه قطرش وسط  گل رو خیس میکنیم و کنجد میریزیم.


فر رو باید از قبل با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت ۱۰ تا حداکثر ۱۲ دقیقه داخل فر میگذاریمشون.
از فر که درشون آوردیم ۱ دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...