Pages

Tuesday, April 9, 2019

مافین لیمو و دانه چیا


برای این مافین خوشمزه, اگه به دانه چیا دسترسی ندارید, میتونید با کنجد سیاه یا تخم خشخاش جایگزینش کنید. هر کدوم مزه متفاوتی رو به مافین میده.  

مواد اولیه:

آرد 2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1،1/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم )
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه 3,1/2 قاشق سوپخوری 
رنده پوست لیمو 1,1/2 تا 2 قاشق سوپخوری 
دانه چیا 2,1/2 تا 3 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پنچ 


فر رو با 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
داخل کاسه مواد خشک رو مخلوط میکنیم: آرد، جودوسر پرک، نمک، بکینگ پودر و دانه چیا.

داخل ظرف دیگه ای شیر و آب لیموترشی که داشتیم رو مخلوط میکنیم و میگذاریم 2 دقیقه استراحت کنه. شیر یه کمی بریده میشه، اشکالی نداره. این دقیقا چیزیه که میخوایم اتفاق بیافته.
لیموترش سبز یا زرد هم فرقی نمیکنه, من از مخلوط هردوش استفاده کردم.


در ظرف دیگه ای کره آب شده و شکر رو مخلوط میکنیم تا جایی که شکر حل بشه. وانیل، رنده پوست لیمو و تخم مرغ رو اضافه میکنیم. کره داغ نباشه فقط آب شده باشه، ولرم اشکالی نداره.

مخلوط شیر و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم. در نهایت مواد خشک رو در ۲ مرحله میریزیم و میکس میکنیم. زیاد نباید هم بزنیم، همینقدر که مواد یکدست شه کافیه, چون زیاد هم خوردن آرد بافت کیک رو سفت میکنه.


قالب مافینها رو چرب میکنیم یا کاغذ مخصوصشون رو داخلشون میگذاریم. از مواد داخل قالبها میریزیم. از سرشون کمی خالی بمونه تا وقتی پف کرد، سر ریز نشه از کناره های مافین.
بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.

من روشون رو کمی جو دوسر هم پاشیدم.


داخل فر گرم، مدت 30 دقیقه میپزیم. بعد از پخت روی توری میگذاریم تا خنک بشند.

* اینکه تو مواد اولیه گفتم دانه چیا 2,1/2 تا 3 قاشق, دلیلش اینه که چقدر دوست دارید موادتون پر باشه. من 2,1/2 ریختم.

نوش جون کنید !!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...