Cardamom Black sesame Danish Butter Cookies
اسمش به همین طولانی ای ی ی ی ی ی ی ی
میتونید به جای کنجد سیاه از تخم خشخاش یا دانه های مشابه استفاده کنید.
مواد اولیه :
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
ارد ۲ پیمانه
نمک ۱ پینچ
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری
کنجد سیاه ۳ قاشق سوپخوری
مقداری پودر قند
اول از همه کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند.
کره, شکر و هل رو با هم مخلوط میکنیم و اونقدری میزنیم تا کره حسابی روشن و کرمی بشه.
تخم مرغ رو اضافه میکنیم, و بعد کنجد.
مقدار کنجد رو میتونید بیشتر یا کمتر کنید. بستگی داره دوست دارید خمیرتون چقدر پر باشه.
کره, شکر و هل رو با هم مخلوط میکنیم و اونقدری میزنیم تا کره حسابی روشن و کرمی بشه.
تخم مرغ رو اضافه میکنیم, و بعد کنجد.
مقدار کنجد رو میتونید بیشتر یا کمتر کنید. بستگی داره دوست دارید خمیرتون چقدر پر باشه.
ارد و نمک رو مخلوط و داخل خمیر الک و مخلوط میکنیم.
فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم.
خمیر رو داخل قیف میریزیم و به هر شکل خواستیم شکوفه میزنیم و شکل میدیم, داخل سینی فر که کاغذ شیرینی پزی توش پهن کردیم.
شیرینی ها رو برای ۱۵ - ۱۷ دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
بعد از پخت دو سه دقیقه زمان میدیم تا خنک بشند و از سینی فر خارج میکنیم.
قبل از سرو روی شیرینی ها پودر قند میپاشیم.
عاطفه خانم دست شما درد نکنه چه کوکی زیبایی . در اولین فرصت درستش خواهم کرد .
ReplyDelete