عطر این بیسکویت ها بی نظیره. برای اینکه پرتقالی تر بشه میتونید دوتا دوتا وسطشون مارمالاد پرتقال بگذارید, مثل شیرینی مربایی. عالی میشه.
مواد اولیه:
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
آرد ۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
رنده پوست ۳ عدد پرتقال
نمک ۱ پینچ
تخم خشخاش ۴ قاشق سوپخوری (poppy seeds)
کره باید به دمای محیط رسیده باشه و برای آرد هم از آرد چند منظوره all purpose flour باید استفاده بشه.
اول از همه کره رو با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری هم میزنیم تا کره سبک و نرم و کرمی شکل بشه. رنده پوست پرتقال رو هم اضافه میکنیم.
تخم خشخاش, آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز نمیدیم چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.
خمیر رو دو قسمت میکنیم و هرکدوم رو لوله میکنیم و داخل سلفون میپیچیم. میتونیم خمیر رو با کمک سلفون لوله کنیم. دو طرف سلفون رو فیکس میکنیم و یخچال میگذاریم تا 1 ساعت خمیر استراحت کنه.
من از کناره ها لوله خمیری رو صاف کردم تا بعد از برش مربع شکل بشه. اگر نه با غلطاندن کامل گردش میکنیم.
بیسکویت سایز کوچکتر بخوایم همینجا لوله خمیری رو باریکترش میکنیم. برای اینکار خمیر رو داخل سلفون قرار بدید و روی سطح کار قل بدید تا قطر خمیر همه جا یکسان باشه.
بعد از 1 ساعت لوله خمیری رو برشهای 6 تا 7 میلیمتری میزنیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار میدیم.
فر رو باید از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت 12 - 11 دقیقه داخل فر میگذاریمشون. از فر که درشون آوردیم 1 دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.
نوش جون .............
نوش جون .............
No comments:
Post a Comment