مواد اولیه :
کره ۱,۱/۴ پیمانه (۲۸۴ گرم)
پودر قند ۱ پیمانه
آرد ۱,۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
جوزهندی ۱ پینچ
پودر قند اضافی
آرد و پودر نشاسته و نمک رو مخلوط میکنیم.
کره باید به دمای محیط رسیده باشه. در ظرف دیگه ای با پودر قند مخلوط میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا پودر قند کاملا در کره حل بشه و کرمی شکل بشه. ادویه ها رو هم مخلوط میکنیم.
مواد خشک رو اضافه و مخلوط میکنیم. خمیر چسبنده هستش هنوز ولی ارد بیشتری اضافه نمیکنیم. این خمیر کره زیاد داره و هر اندازه ارد اضافه کنیم به خورد خمیر میره.
فر رو با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
خمیر رو داخل قیف میریزیم و شکوفه های ۲ تا ۳ سانتی میزنیم, داخل سینی فر که کاغذ شیرینی پزی پهن قدیم.
اگه بلافاصله شیرینی رو بپزیم مثل شیرینی های من کاملا پهن میشه و نازک, پس بینشون فاصله کافی بزارید داخل سینی.
ولی اگه بعد از شکوفه زدن سینی رو ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذاریم شکوفه ها شکل خودشون رو بیشتر حفظ میکنند و شیرینی کمتر پهن میشه حین پخت.
شیرینی رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میپزیم. بعد از پخت تا چند دقیقه بهشون دست نمیزنیم که پودر میشند. صبر میکنیم حرارتشون رو از دست بدند.
برای روی شیرینی پودر قند رو روشون الک میکنیم.
شیرینی آماده شده رو در دمای محیط نگهداری کنید که نرم بمونه. داخل یخچال سفت میشه (به خاطر کره زیاد). اگر هم در یخچال گذاشتیم نیم ساعت قبل مصرف بگذاریم به دمای محیط برسه تا نرم بشه.
No comments:
Post a Comment