خمیر این خوشمزه ها همون خمیری هست که چندتا کوکی دیگه هم باهاش پختم. روی اسمشون کلیک کنید به روش تهیه میرسید :
روش تهیه بیسکویت بهاری رو هم ببینید. میتونید به اون شکل هم آمادشون کنید.
مواد لازم:
کره 1 پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی
عصاره وانیل یا بادام یا نارگیل 1،1/2 قاشق چایخوری (یا هر اسانس دیگه ای) یا رنده پوست یک پرتقال درشت
کمی کنجد یا تخم خشخاش یا تخم خرفه
روش تهیه رو تکرار نمیکنم. مشابه بیسکویت های قبلی هست که گفتم.
اسانس مورد علاقتون رو به خمیر اضافه کنید و در پایان خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید. یکیش رو رنگ خوراکی بزنید یا هر دو تاش. من نصفش رو صورتی کردم باقی رو رنگ اضافه نکردم.
خمیر ها رو مثل یه دیسک ضخیم باز میکنیم و جداگانه داخل نایلون میگذاریم و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم.
بعد از 1 ساعت خمیرها رو از یخچال خارج میکنیم.خمیر رو بین دو تا نایلون یا کاغذ شیرینی پزی با کمک وردنه باز میکنیم, با ضخامت ۵ تا ۶ میلیمتر.
قالب زدن رو طبق عکس انجام بدید. برای زیرش خمیر رو به با قالب گل بزرگتر قالب بزنید, روی سینی فر که کاغذ شیرینی پزی گذاشتید بچینید و با یه قالب گل که سایزش از قبلی کوچکتر باشه رنگ مخالف رو قالب بزنید.
یه فشار کوچیک وسط گل میدیم. با یه قطره شیر یا اگه تخم مرغ شکسته دارید با یه قطرش وسط گل رو خیس میکنیم و کنجد یا تخم خشخاش یا تخم خرفه میریزیم.
فر رو باید از قبل با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت ۱۰ تا حداکثر ۱۲ دقیقه داخل فر میگذاریمشون.
از فر که درشون آوردیم ۱ دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.
نوش جون, بهارتون پر از گل و سلامتی
No comments:
Post a Comment