این ترشی مورد علاقه منه که واقعا از خوردنش سیر نمیشم. خیلی وقتا میرم سر شیشه و خالی خالی میخورمش. بچه هم بودم تنها ترشی بود که خیلی دوست داشتم و مثل نقل و نبات میخوردمش.
:-)
اسمهای مختلفی داره و در قسمتهای مختلف ایران و شاید بهتره بگم در هر خانواده ای یه اسمی داره; ترشی سالاد فصل، ترشی گوجه ای، سالاد مشهدی، ترشی مشهدی، ... اما تو خانواده ما به سالاد فصل معروفه و بهترین توجیه هم برای اسمش اینه که واقعا سالادیه که برای فصل سرد و کمبود سبزیجات تازه تهیه میشه. اون چیزی که برای من جذابه تو این ترشی لوبیاشه چون استفاده ازش در ترشی های مخلوط دیگه مرسوم نیست.
مواد لازم :
هویج، کرفس، لوبیاسبز، گل کلم، فلفل دلمه ای (مقدار مساوی از هریک)
پوره گوجه، سرکه، نمک (برای هر 3 لیوان گوجه، 1/2 لیوان سرکه و 2،1/2 قاشق غذاخوری نمک)
فلفل ریز تند
سیر
فلفل سیاه