Pages

Monday, November 4, 2013

پتاژ گل گلم


در مورد پتاژها در دستورهای قبلی کمی توضیح دادم که اگه اونها رو قبلا نخوندید بد نیست یه نگاه اجمالی بهش بندازید.
همونطور که قبلا هم گفتم دستور پایه ثابته ولی بسته به سلیقه میتونید تغییرش هم بدید.

مواد لازم:

گل کلم 500 گرم
پیاز 50 گرم
تره فرنگی 50 گرم
کرفس 50 گرم
کره 50 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
سیر 1 حبه
آب مرغ 1 لیتر
خامه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک - فلفل
برگ بو 1 عدد


اول از همه بگم که مقدار خامه رو میتونید بیشتر کنید در هر پتاژی که خیلی خوشمزش میکنه. استفاده از قرصهای عصاره مرغ هم جایزه که مزه سوپمون رو خیلی خوب میکنه. شخصا همیشه یه کمی اضافه میکنم .

همه سبزیجات رو خرد میکنیم و همراه کره تفت میدیم. رنگشون نباید عوض بشه فقط میخوایم مزه سبزیجات قویتر بشه.
برگ بو، آب مرغ، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزند.


بعد از پخت کامل برگ بو رو خارج و مواد رو میکس میکنیم. اگه خیلی غلیظ شده بود میتونیم کمی آب مرغ یا شیر اضافه کنیم.
خامه رو اضافه میکنیم و موقع سرو رسیده. به همین راحتی و خوشمزگی ... ...............


چون ما با طعم ترشی خیلی مانوسیم، لیمو رو من همیشه کنارش سرو میکنم تا هرکسی به اندازه ای که میخواد اضافه کنه.
ولی خوب در دستور پایه مزه ترشی وجود نداره.


نوش جون :-)

4 comments:

  1. به به چه خوشگل شده من عاشق سوپم عاطفه جونم

    ReplyDelete
  2. منم عاشق سوپم و در همه فصل سوپ دوست دارم و می خورم ،گل کلم هم خیلی دوست دارم .خیلی عالیه عاطفه جون ،دستتون درد نکنه

    ReplyDelete