Pages

Wednesday, November 6, 2013

پوره کدوحلوایی


این دستور رو میگذارم که کمی صرفه جویی کرده باشم و در هر دستور مربوط به کدوحلوایی زمان و مکانی صرف بازنویسی نکرده باشم.

این روزا هم که بازار کدوحلوائی مخصوصا تو فیسبوک خیلی داغه.


خوب، برای شروع کدو حلوایی رو دونیم میکنیم، فرقی نداره چه سایزی باشه.



روی سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و کدوها رو روش برمیگردونیم. با نوک چاقو چند تا سوراخ میکنیم روی پوستشون رو.
داخل فر با حرارت 375 درجه فارنهایت قرار میدیم تا بپزند، مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم، بسته به سایز کدو.

اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود فویل پهن میکنیم داخل سینی و روش رو با چند قطره روغن کمی چرب میکنیم.


با فرو کردن چاقو پخت کدو رو چک کنید, باید بافت کدو کامل نرم شده باشه.
حین پخت بوی شیرین کدو تو آشپزخونه راه میافته، به به.
بعد از پخت تخمهای کدو رو خیلی راحت میتونیم با قاشق جدا کنیم.
زمان بدید کدو خنک بشه. گوشت کدو کاملا نرم میشه. با قاشق کم کم جدا میکنیم از پوستش.


برای پوره کردن با چنگال حسابی لهشون میکنیم. اونقدری نرم شده که راحت انجام میشه.
اگر خیلی حساسید که حتما یکدست بشه یا طبق دستور باید بافت یکدستی داشته باشه, میتونید با میکسر اینکار رو بکنید.


میتونید دستورهای مربوط به این پوره رو اینجا ببینید :  http://bit.ly/1bcHRl3

4 comments:

  1. به به چه باحاله اینجا....عاطفه جون خیلی خوشحالم که یه دوست باسلیقه و خوبی مثل تو پیدا کردم..... خیلی هم ممنون که به وبلاگم اومدی و با نظر خوبت خوشحالم کردی :)

    ReplyDelete
  2. ممنون عاطفه جان، من هم به تازگی درست کردم و در حین پخت در فر‌ اونقدر نرم شده بود که بعد از اون با پشت چنگال نرم شد. اضافه ش رو گذاشتم در فریزر، نمیدونم از یخ که باز بشه مثل تازه ش کار میکنه یا نه :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزیز
      شرمنده اینقدر در جواب میدم پیغامتون رو
      یه مدت ناخوش بودم و اصلا چک نمیکردم هیچی رو
      فریز کاردنش مشکلی پیش نمیاره
      منم همیشه همین کار رو میکنم, یه بار در سال میپزم و فریز میکنم
      وقتی یخش باز میشه یه کمی آب میندازه و باید خوب مخلوطش کنید
      ولی در کل مشکلی پیش نمیاد

      Delete