Pages

Tuesday, March 4, 2014

رول موز و شکلات




خوب، بلاخره بعد از سفر و رفع خستگی بعد از سفر و بیشتر از 2 ماه دوری از خونه خوشمزه ها دوباره اومدم تا رسیپی های جدید و قدیم که مثل مشقای ایام مدرسه روهم تل انبار شدند رو یکی یکی بنویسم.

سوغات این سفر برای این خونه هم کم نبوده، خوشمزه هایی از ایران آوردم که قراره مواد اولیه رسیپی های آینده بشند :-)

مواد اولیه :

خمیر فیلو 8 عدد
موز 2 عدد
پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی یا خرد شده 1/3 پیمانه
کره 1/4 تا 1/3 پیمانه
پودر سوخاری 1 تا 2 قاشق سوپخوری


این میزان مواد 8 تا رول بهمون میده.
همین اول کار یادآور بشم که خمیر فیلو خیلی نازکه و در تماس با هوا به سرعت خشک میشه. پس خمیر ها رو یکی یکی از بسته بندی خارج میکنیم و هربار الباقی رو دوباره داخل پاکت پلاستیکیش قرار میدیم. ظاهرا کمی زمان بره ولی از خشک و خردشدن خمیر جلوگیری میکنه.
در حین کار هم قسمتهایی از خمیر رو که برش خرده و لازم نداریم با دستمال آشپزخونه میپوشونیم.

برای شروع کره رو آب میکنیم و فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
یکی از ورقه های خمیر رو روی یک کاغذ روغنی هم اندازه خودش باز میکنیم. برای اینکه وقتی خمیر رو کره میمالیم به سطح کار نچسبه.
با قلم مو مقداری از کره آب شده رو روی خمیر میمالیم. به همین ترتیب 3 لایه خمیر دیگه هم روش قرار میدیم و چرب میکنیم. در نهایت خمیر رو با برشی + شکل به 4 قسمت تقسیم میکنیم.

هر کدوم از موزها رو 4 برش میزنیم. یک برش موز رو داخل خمیر قرار میدیم، کمی پایینتر از وسط مستطیل. روش کمی شکلات و حدود 1/2 قاشق چایخوری پودر سوخاری می پاشیم.
حواسسمون باشه از آرد سوخاری ادویه دار و طعم دار که مخصوص غذاهاست استفاده نکنیم.
موزها بهتره خیلی رسیده و له نباشند چون درهرحال موز حین پخت له میشه و چیز زیادی از شکل اصلیش باقی نمیمونه، همونطور که در عکس رول برش خرده هم مشخصه. خیلی که رسیده باشه و له دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه ^_^


مثل تصویر خمیر رو اول از سمت پائین و بعد از اطراف تا میزنیم.


و رول میکنیم. روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میچینیم، طوری که انتهای خمیر به سمت زیر قرار بگیره. روباره روش رو کمی کره میمالیم.


مدت 10 تا 15 دقیقه زمان لازم داره تا بپزه یا بهتره بگم تا وقتی روش حسابی طلایی بشه.
آخرین کار هم اینه که پودر قند و دارچین رو روی رولها الک کنیم.


بعد از پخت همونطور که گفتم موز له و نرم میشه و احتمالا موقع خوردن رولها بیشتر مزه موز محسوسه تا قیافش. میتونیم به جای 1/4 موز از موز نصفه برای داخلش استفاده کنیم تا کمتر له بشه ولی دیگه با احتیاط باید ببندیمش.


به به :-)

source:redshallotkitchen.com

2 comments:

  1. مرسی
    خمیر ترد میشه ؟؟ و اینکه باید گرم سرو بشه یا بذاریم خنک بشه؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. فرزانه جون
      خمیر کاملا ترده
      گرم و سرد هردو خوشمزست
      ولی وقتی تازه پخته شده خمیر خیلی تردتره
      اگه یخچال بره مواد داخل رطوبت پس میدند و خمیر نرم مشه
      اگه میخواید ترد بمونه در ظرف درباز در یخچال نگه دارید
      یا مواد رول شده رو از قبل آماده کنید
      یخچال بگذارید و موقع سرو بپزید
      من خودم گرمش رو کنار بستنی وانیلی خیلی دوست دارم
      :-)

      Delete