Pages

Monday, February 29, 2016

کِرِپ نازک


من کرپ رو نازک دوست دارم و راه حل مناسب برای رسیدن بهش غلظت مناسب مایع اولیه کرپ هست. 
معمولا با شیره درخت افرا (maple syrup) سرو میشه, اگر نه با هرچی که دوست دارید میشه سرو کرد, میوه های تازه فصل, انواع سس یا کرم. دستور تهیه سس توت فرنگی, سس سیب و بلوبری و کرم پرتقال رو قبلا گذاشتم. کرمی مثل کرم پرتقال رو بهتره کمی رقیق تر برداریم برای سرو کنار کرپ یا پنکیک.

مواد اولیه:

آرد ۱ پیمانه
شیر ۱,۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد 
کره آب شده ۱ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری 
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 
نمک ۱ پنچ


آرد, شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم. در کاسه دیگه ای تخم مرغ, وانیل و نصف شیر رو مخلوط میکنیم. وسط مواد خشک رو گود میکنیم و مایع رو اضافه میکنیم. باقی شیر و کره آب شده رو هم اضافه میکنیم.
فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن خمیر کرپ میشه.
این مقدار مواد ۱۲ تا ۱۳ کرپ بهمون میده.
به یه تابه ۹ اینچی ( ۲۳ سانتیمتر ) احتیاج داریم یا تابه مخصوص پخت کرپ و نان که سایزش همینه. وقتی که تابه کاملا داغ شد, شعله رو روی متوسط میگذاریم و کف تابه رو با فقط یکی دو قطره کره چرب میکنیم.


برای هر کرپ به ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلیلیتر) از خمیر نیاز داریم. من از یه ملاقه کوچولو که دقیقا همین اندازه مایع داخلش جا میشه استفاده میکنم.
مایع رو وسط تابه میریزیم و همزمان تابه رو میچرخنیم تا مایع قبل از بسته شدن تمام تابه رو بپوشونه. وقتی اطراف کرپ گرفت و طلایی شد, معمولا زمانیه که یه طرف پخته و راحت قابل برگردوندن هست. چون کرپ نازکه این زمان خیلی زود میرسه. کرپ رو برمیگردونیم و ۱۰ تا ۱۵ تانیه بعد طرف دوم هم میپزه.


کرپ اول هم معمولا اونطور که باید خوشکل درنمیاد, چون ممکنه تابه به اندازه کافی داغ نباشه, ولی قلقش دستتون میاد بعدش.


source:ricardocuisine.com/fr

No comments:

Post a Comment