Pages

Wednesday, February 24, 2016

تارت نارگیل


مواد اولیه :

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱,۱/۲ پیمانه
شیر نارگیل ۱,۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ قاشق سوپخوری
عصاره نارگیل یا وانیل ۱ قاشق چایخوری 
نمک ۱ پنچ

خمیر تارت ساده طبق دستور تهیه یا خمیر تارت شکلاتی طبق دستور تهیه 



برای این تارت من از خمیر شکلاتی استفاده کردم. دستور خمیر تارت ساده و شکلاتی رو قبلا گذاشتم که با کلیک کردن روی اسمشون در مواد اولیه به روش تهیه میرسید. هر کدوم رو که خواستید آماده کنید از فرمول شماره ۱ استفاده کنید چون روی تارت نیازی به خمیر نداره. 

خمیر رو طبق دستور آماده و داخل قالب تارت پهن میکنیم. من از قالب کمربندی کیک استفاده کردم. در اینصورت بهتره کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنیم تا جابه جا کردن بعد از پخت راحت تر باشه. با چنگال کف و دیواره های خمیر رو سوراخهایی ایجاد میکنیم و 20 دقیقه داخل یخچال میگذاریم.

روی خمیر رو با کاغذ شیرینی پزی میپوشونیم و روش رو با حبوبات خشک پر میکنیم. فر رو باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن و گرم کرده باشیم. خمیر رو برای ۱۰ دقیقه میپزیم. بعد خمیر رو کنار میگذاریم تا خنک بشه و دمای فر رو تا ۴۵۰ درجه فارنهایت بالا میبریم.


پودر نشاسته رو با مقداری از شیر مخلوط میکنیم. تخم مرغ ها رو همراه شکر و نمک مخلوط میکنیم. عصاره وانیل یا نارگیل, باقی شیر و شیر نارگیل رو اضافه میکنیم. در آخر هم مخلوط نشاسته و شیر همراه پودر نارگیل. پودر نارگیل بهتره خیلی ریز نباشه تا زیر دندون بیاد. همینجا بگم که با وجود شیر نارگیل, تارتمون حسابی عطر و مزه نارگیل میگیره پس اگه عصاره نارگیل نداشتید مشکلی نیست, وانیل رو جایگزینش کنید.


با مواد روی خمیر رو پر میکنیم و مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. بعد دمای فر رو تا ۳۵۰ درجه فارنهایت پایین میاریم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه میپزیم.
بعد از پخت حتما زمان میدیم تا کاملا خنک بشه. ترجیها چند ساعتی داخل یخچال میگذاریم تا کامل خودش رو بگیره.


این تارت خوشمزه داشت میرفت مهمونی پیش یه دوست. این شد که عکس از برش خوردش ندارم. بپزید و از خوردنش کنار کسانی که دوستشون دارید لذت ببرید.
Bon appetit ,,, ,,,,,,,,,,,

No comments:

Post a Comment