Pages

Wednesday, August 10, 2016

کیک با مغز ریکوتا


یه کیک قهوه خوشمزه، با مغزی پنیر محبوب من، جناب ریکوتا :)

برای کیک:

آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

برای داخل کیک:
پنیر ریکوتا 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودرقند 2/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مقداری شکلات رنده شده

برای رویه:
آرد 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 3 قاشق سوپخوری
کره 3 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل 2،1/2 قاشق سوپخوری



مثل همیشه فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
برای شروع کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر قهوه ای مخلوط میکنیم تا کره کاملا نرم و روشن بشه. تخم مرغها رو یکی یکی و همراه وانیل و رنده پوست لیمو اضافه میکنیم، و در نهایت ماست رو که نباید ترش باشه.
بهتره مواد اولیه رو زودتر از یخچال دربیاریم تا همه به دمای محیط برسند، درواقع هم دما باشند تا کره نبُره.

در ظرف دیگه ای مواد خشک رو باهم مخلوط و به مایع کیک اضافه میکنیم. مخلوط میکنیم تا گلوله ای باقی نمونه. زیاد هم نباید هم بزنیم چون کیک رو سفت میکنه، همینقدر که مواد یکدست شه کافیه.
مخلوطمون خیلی سفت تر از کیکهای معمولی هست. یه قالب 9 اینچی لازم داریم. کاغذ شیرینی پزی داخلش پهن میکنیم و دیواره هاش رو چرب میکنیم. کیک رو داخلش پهن میکنیم و همونطور که در عکس مشخصه کناره های خمیر رو از اطراف بالا میاریم تا فضا برای مواد میانی باز بشه.


پنیر ریکوتا رو با پودرقند، تخم مرغ و وانیل مخلوط میکنیم. یه مقدار شکلات رو که میتونه شیری یا تلخ باشه داخل مواد رنده ریز میزنیم. اگر در عکس کیک برش خورده دقت کنید شکلات خیلی مشخص نیست. مقدارش نباید غالب باشه داخل مواد.
مایع رو داخل خمیر کیک میریزیم و روش رو مجددا کمی شکلات رنده میزنیم.


برای رویه کیک که به "استروسل" هم معروف هست، مواد خشک رو مخلوط میکنیم و کره که بهتره سرد باشه رو با انگشت به خورد مواد میدیم.
استروسل رو روی کیک میپاشیم و برای 40 تا 45 دقیقه کیک رو در فر میپزیم.


بعد از پخت زمان میدیم تا کاملا خنک بشه، بعد سرو میکنیم. کنار قهوه یا چای ناشتایی یا عصرونه خیلی میچسبه.
نوش جون ... .............


No comments:

Post a Comment