Pages

Friday, August 5, 2016

بستنی توت فرنگی


تابستون که میشه چند تا میوه هست که دلم میخواد خودمو باهاش خفه کنم یعنی ... یکیش توت فرنگیه.
البته دیگه الان تو همه فصلا همه میوه ها در دسترس هستند، اگه نه فریز شدش رو میشه پیدا کرد. ولی هیچوقت مزشون مثل میوه تازه تو فصل خودش نمیشه.

مواد لازم:

توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
خامه 35% 1،1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری

امسال هم مثل سال گذشته توت فرنگی چینی و بعدش تا چند روز توت فرنگی خورون ... نصفش که تازه خورده شد، باقیش هم تبدیل به خوراکی های خوشمزه شد که یکیش همین بستنی جون هست.


توت فرنگی خرد شده رو با شکر مخلوط میکنیم و نیم ساعتی کنار میگذاریم تا آب بندازه، بعد روی شعله متوسط قرار میدیم. 15 دقیقه روی شعله باشه تا شکر حل بشه و میوه بپزه.
صبر میکنیم تا سرد بشه و میریزیمش داخل بلندر تا یکدست بشند.

خامه رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره ولی نه اونقدر که چربیش دربیاد. وانیل، شیر و توت فرنگی رو اضافه میکنیم.



بستنی رو داخل ظرف دردار ریخته و داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت در میاریم و دوباره با همزن میزنیم. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش. برای هم زدنش از دستگاه غذاساز هم میتونیم استفاده کنیم.
اگر بستنی ساز دارید که داخلش بریزید, برای ۲۵ دقیقه تقریبا تا خودشو بگیره, بعد به فریزر منتقل میکنیم برای چند ساعت.


No comments:

Post a Comment