Pages

Thursday, April 2, 2020

حلوای شیر عسلی


شیرعسلی مزه خاص خودش رو داره و وارد هر دسر و شیرینی بشه خاص و بینظیرش میکنه.

مواد اولیه :

آرد ۱۱۵ گرم 
کره ۲۵ گرم 
روغن مایع ۲۵ گرم 
پودر هل ۳/۴ قاشق چایخوری 
شیرعسلی ۲۰۰ گرم 
کمی خاک شیر 



آرد رو داخل تابه میریزیم. حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بو میدیم تا جایی که بوی خامی ارد گرفته بشه و بوی برشتگی بگیره. مدام هم میزنیم تا طلایی بشه. رنگ حلوا باید روشن بمونه, ولی کاملا سلیقه ای هست. رنگ ارد تیره تر بشه, رنگ حلوا رو تیره تر میکنه.

کره, روغن و هل رو اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم ۴, ۵ دقیقه ای هم میزنیم. اضافه کردن هل هم زمان با کره موجب تفت خوردن و آزاد شدن عطرش میشه.
تابه رو از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله شیر عسلی رو اضافه میکنیم. مدام هم میزنیم تا شیرعسلی به خورد باقی مواد بره و حلوا غلیظ و به راحتی از تابه جدا بشه.


برای تزیین حلوا من از خاکشیر استفاده کردم, مزش رو وقتی میاد زیر دندون خیلی دوست دارم. میتونیم به جاش از پودر پسته یا مغزهای دیگه استفاده کنیم. 
خاکشیر رو کف قالب های سیلیکونی میریزیم و حلوا رو تا گرم هست داخلشون میگذاریم. سطحشون رو صاف میکنیمیک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و راحت از قالب جدا بشند.


اگر قالب سیلیکونی ندارید حلوا رو روی کاغذ شیرینی پزی داخل سینی پهن کنید, با ضخامت ۱ تا ۱,۵ سانتیمتر. تا گرمه روش هرچی دوست داریم میریزیم, مغزهای خورد شده, گل سرخ, کنجد, ... اگه مغزها بو داده باشند بهتره, مزه و عطرشون قوی تره.
روش کاغذ شیرینی پزی یا سلفون پهن میکنیم و با فشار دست مغزها رو به خورد حلوا میدیم. 
یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک بشه. بعد میتونیم با چاقوی تیز برش بزنیم. 


No comments:

Post a Comment