Pages

Sunday, March 29, 2020

بیسکویت توت فرنگی


با خمیر این بیسکویت, اولین بار بیسکویت برگهای پاییزی رو درست کردم که عالی شدند. تا الان چند مدل بیسکویت دیگه هم با همین خمیر آماده کردم, با تغییرات خیلی کوچیک, که فقط دستور دو تاش رو گذاشتم : بیسکویت هندوانه و بیسکویت دکمه ای. برای دیدن روش تهیه روی اسمشون کلیک کنید.
دو تا دستور جدید هم بعد از این در راهه با همین خمیر هیجان انگیز.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل یا توت فرنگی یا پرتقال 1،1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی
کنجد سیاه


برای شروع کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا کرمی شکل بشه. تخم مرغ، شیر و عصاره رو یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه. کاملا طبیعیه و داخل یخچال که بره مشکل حل میشه.
خمیر رو به 3 قسمت تقسیم میکنیم و با چند قطره رنگ خوراکی رنگشون میکنیم، 3 پنجم رو صورتی یا قرمز، یک پنجم سبز و یک پنجم باقی رو بدون رنگ میگذاریم بمونه. رنگ رو تا جایی اضافه میکنیم تا رنگ دلخواه رو بهمون بده. خمیر ها رو جداگانه کمی باز میکنیم و در پلاستیک فریزرهای جداگانه قرار میدیم. 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم.


بعد از 1 ساعت خمیرها رو از یخچال خارج میکنیم. خمیر قرمز رو لوله میکنیم، لوله ای به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر. بسکوئیت سایز کوچکتر بخوایم همینجا لوله خمیری رو باریکترش میکنیم. توجه کنید که بیسکویت ها یه مقدار افزایش سایز خواهند داشت, در عکسهای پایین واضحه.


برای اینکار لوله خمیری رو داخل سلفون قرار بدید و روی سطح کار قل بدید تا قطر خمیر همه جا یکسان باشه. با فشار اطراف خمیر, اون رو به شکل مثلث دربیارید. بعد روی یکی از اضلاع مثلث دوتا شیار با کمک چاقو ایجاد کنید.
از خمیر سبز لوله های باریک درست کنید و جای شیارها رو پر کنید. باقی خمیر سبز رو با طول و عرض خمیر قرمز باز کنید و روش بگذارید.


خمیر سفید رو جداگانه باز میکنیم، روی کاغذ روغنی یا سلفون که به پیچیدنش کمک کنه، و دور خمیر میپیچیم. دو سر خمیر رو که به هم رسوندیم با چند قطره آب کاملا به هم میچسبونیم و روش رو صاف میکنیم. اگه یه جاهایی از خمیر پاره شد به خاطر نازک بودن نگران نشید, خمیر تو دمای محیط نرم شده و به راحتی میتونید تیکه تیکه بچسبونیدش و پارگی ها رو ترمیم کنید.
خمیر رو داخل سلفون میپیچیم و به همون حالت کمی روش رو فشار میاریم تا لایه ها خوب به هم بچسبند. مجدد 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم.


بعد از 1 ساعت لوله خمیری رو برشهای 5 تا 6 میلیمتری میزنیم و روی کاغذ  داخل سینی فر قرار میدیم. روی بیسکوئیتها رو کنجد سیاه و کمی شکر میپاشیم.


فر رو باید از قبل با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت 10 تا حداکثر 12 دقیقه داخل فر میگذاریمشون. 10 دقیقه میپزند و از اون به بعد زیرش شروع به قهوه ای شدن میکنه. 12 دقیقه حداکثر زمانیه که بیسکوئیت تحویل میگیریم چون بیشتر از این دیگه شروع به تغییر رنگ میکنه.
از فر که درشون آوردیم 1 دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.


نکته اینکه یک سری بسکوئیت که داخل فر رفت باقی خمیر رو داخل یخچال برمیگردونیم تا خمیر شل نشه. یا اگه سینی دومی داریم اون رو پرش میکنیم.
لذت ببرید ... ...........

No comments:

Post a Comment