Pages

Wednesday, May 13, 2020

حلوای هویج



مواد اولیه :

هویج ۳۰۰ گرم
آرد ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده
پودر نارگیل, پودر پسته, گل سرخ برای تزیین 


هویج رو به تکه های درشت خرد و آبپز میکنیم. کمی که خنک شدند با شکر و گلاب میکس میکنیم.  
آرد رو داخل تابه میریزیم. حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بو میدیم تا جایی که بوی خامی ارد گرفته بشه و بوی برشتگی بگیره. مدام هم میزنیم تا طلایی بشه. رنگ حلوا باید روشن بمونه, ولی کاملا سلیقه ای هست. رنگ ارد تیره تر بشه, رنگ حلوا رو تیره تر میکنه.


کره و روغن رو اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم ۴, ۵ دقیقه ای هم میزنیم.
تابه رو از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله پوره هویج و زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم. مدام هم میزنیم تا به خورد باقی مواد بره و حلوا غلیظ و به راحتی از تابه جدا بشه.


حلوا رو تا گرمه داخل بشقاب میریزیم و تزیین میکنیم.
من با قیف و ماسوره شکوفه های کوچیک زدم. حواسمون باشه برای فرم دادن با قیف و ماسوره باید حلوای لطیف تری داشته باشیم. نذارید حلوا خیلی خشک بشه. برای ریختن داخل قیف هم نباید داغ باشه, گرم باشه خوبه.

1 comment:

  1. besiar awlie va khoshgele vase eftar
    ina ye model digasham khordam mese poore sibzamini doros mikonann ba kadoo halvaeie shir ham dare

    ReplyDelete