مواد اولیه:
فلفل دلمه ای در چند رنگ
سیر
فلفل تند
سرکه، آب جوش
نمک
فلفل، گلپر، تخم گشنیز
سبزیجات معطر
برای شروع فلفل دلمه ای ها رو طولی برش میزنیم و میگذاریم در معرض هوا تا اگه نمدار هستند کمی خشک بشند.
آب و نمک رو میگذاریم با هم بجوشه. خاموش که کردیم سرکه رو اضافه میکنیم. نسبت آب و سرکه بسته به نوع سرکه و البته سلیقه داره. هرچی سرکه قوی و ترش تر باشه میزان آب جوش بیشتر میشه.
فلفلها رو کم کم در شیشه های کاملا خشک و تمیز میریزیم. لابلاشون رو فلفلهای ریز تند، سیر, سبزیجات معطر و ادویه قرار میدیم. من از ترخون، نعنا و شوید درسته با ساقه استفاده کردم و در هر شیشه یکی از هرکدوم گذاشتم، صرفا برای عطرش.
مخلوط سرکه دار رو روی اونها میریزیم. شیشه رو تکون میدیم تا هوا بین مواد باقی نمونه.
مخلوط سرکه دار رو روی اونها میریزیم. شیشه رو تکون میدیم تا هوا بین مواد باقی نمونه.
چند ساعتی زمان میدیم تا محتوای شیشه ها سرد بشند و سرکه نشست کنه بین سبزیجات. سطح سرکه پایین میره. دوباره سرش کمی سرکه میریزیم.
سر شیشه ها رو من پلاستیک گذاشتم و دربشون رو سفت بستم.
برای اینکه فلفلها ترد بمونند چند روزه دیگه میتونیم بازش کنیم. خیلی زود میرسه ترشیمون. اگه طولانی مدت بمونه فلفلها نرم میشند.
Bon Appétit
No comments:
Post a Comment