دوستانی که همراه خوشمزه خونه هستند حتما میدونند که من عادت دارم با رسیپی های خوب زیاد بازی میکنم. یه دستور شیرینی یا نون رو با تغییرات کوچیک و بزرگ, با مزه های مختلف دوست دارم امتحان کنم.
دستور نان کدوحلوائی و نان موز رو پیش از این نوشته بودم. از همین دستور استفاده کردم با یه کوچولو تغییر. این نون ذاتا شیرین نیست و برای صبحانه هم مناسبه. شیرینی نان موز کاملا بستگی به میزان شیرینی موز داره و نون شیرین تر از زمانی هست که از سیب زمینی شیرین یا کدو حلوایی استفاده میشه. مزه کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین هم خیلی نزدیکه, ولی سیب زمینی شیرین رنگ بیشتری به نون میده.
برای این نون من از ادویه استفاده نکردم ولی مثل دو تای قبلی میتونید ادویه مورد علاقتون رو و حتی خشکبار اضافه کنید؛ دارچین, زنجبیل, هل, میخک, رازیانه, جوز هندی.
مواد لازم :
آرد حدودا 4،1/4 پیمانه
پوره سیب زمینی شیرین 1،1/2 پیمانه
شیر ولرم 1/2 پیمانه
کره 1/4 پیمانه (57 گرم)
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
سبوس 2 قاشق چایخوری
برای رویه :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
کنجد - خشخاش